fbpx

A UPS kibővíti három európai szerződéses logisztikával foglalkozó létesítményét

Írta: Szerkesztőség - 2015 február 05.
A UPS a mai napon bejelentette, hogy kibővíti három nemzetközi létesítményét. A lépést az európai és nemzetközi logisztikai kereslet növekedése tetette szükségessé a kiskereskedelem, illetve a high-tech ipar területén. A döntés nyomán mintegy 20.000 négyzetméterrel bővül a UPS globális ellátási lánc hálózata. A három létesítmény a németországi Krefeldben, illetve Butzbachban, valamint a hollandiai Venlóban található.
A UPS, mely legutóbb négy észak-amerikai objektumát is kibővítette, jelenleg 596 ellátási lánc tevékenységgel foglalkozó létesítménnyel rendelkezik világszerte, melyek összes területe több mint 3 millió négyzetmétert tesz ki.
Folyamatosan fejlesztjük szerződéses logisztikai hálózatunkat és ehhez kapcsolódó képességeinket, hogy a kiszolgálhassuk ügyfeleink növekvő igényeit – mondta el Harld Peters, a UPS európai szerződéses logisztikáért felelős alelnöke Ezeket a beruházásokat azért tesszük meg, hogy megoldásaink révén támogassuk európai ügyfeleink versenyképességét.
A UPS ellátási lánccal foglalkozó létesítményei a következő szolgáltatásokat nyújtják: raktározás és rendeléskezelés, készletezés, szállítás és visszáru-kezelés, csomagolás és gyűjtőcsomagolás, kiskereskedelmi kiszerelés, kritikus alkatrészek javítása és aznapi kiszállítás.
A krefeldi létesítmény 5000, a butzbachi 7000, a venlói pedig 8500 négyzetméterrel bővül a beruházás során. Mindhárom létesítmény nyújt értékesítés utáni szolgáltatásokat is.
A UPS (NYSE: UPS) globális piacvezető a logisztika területén, a vállalat megoldások széles skáláját kínálja a csomagszállítás és fuvarozás, a nemzetközi kereskedelem és a haladó technológiák fejlesztése területén, a hatékony üzleti menedzsmentet szolgálva az egész világon. Az atlantai székhelyű vállalat több mint 220 országban és körzetben van jelen. A vállalat mind a hivatalos weboldalán (www.ups.com), mind céges blogján (www.blog.ups.com) megtalálható. Közvetlen UPS hírekért látogasson el a pressroom.UPS.com/RSS-ra.