fbpx

A UPS újabb országokra terjeszti ki biológiai illetve veszélyes áru programját

Írta: Szerkesztőség - 2015 március 17.
Mostantól több mint ötven országban érhető el a szolgáltatás – jelentette be a UPS. Kibővítve nemzetközi különleges áruk (International Special Commodities, ISC) programját, az ügyfelek mostantól 20 további nemzetközi célállomásra küldhetik el biztonságosan biológia termékeiket, illetve veszélyes áruikat akár Magyarországról is. 
A lépés az egyre növekvő igényre ad választ a biogyógyszerészeti gyártók, diagnosztikai cégek, laboratóriumok és gyógyszer-nagykereskedők részéről, akik biztonságosan, idő- és hőmérséklet kontroláltan akarják eljuttatni ezeket a termékeket a célállomásukhoz.
A UPS nemzetközi hálózata mostantól a világ több 50 országa között képes a biológiai termékeket szállítani. A hálózatot az ügyfeleink igényeinek megfelelően a számukra legfontosabb célországokkal bővítettük ki.
A UPS mostantól a következő országokból, illetve országokba is szállít csomagokat a UN3373 (B kategóriás biológiai anyag) illetve UN1845 (szárazjég) szabályozás alatt: Ausztrália, Bulgária, Horvátország, Észtország, India, Indonézia, Izrael, Lettország, Litvánia, Új-Zéland, Panama, Románia, Oroszország*, Szaúd-Arábia*, Szlovákia, Szlovénia, Dél-Afrika, Tajvan, Törökország és Ukrajna. 
Az UN3373 és UN1845 a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) által kiadott a termékek biztonságos légi szállításával kapcsolatos irányelvek. A UPS által elfogadott országok és kategóriák listája megtalálható a UPS.com oldalon.
A UPS szolgáltatások széles portfólióját nyújtja egészségügyi vállalatok számára, teheráru és kiscsomag szállítmányozástól raktározáson keresztül a disztribúcióig. A UPS egészségügyi hálózata a következő szolgáltatásokat nyújtja: hőérzékeny termékkezelés, helyi szabályozási megfelelés, ellenőrzés és biztonság, csomagba rendezés és címkézés, rendelés- és kintlévőség-kezeléskezelés. Valamennyi helyszínen történő szolgáltatás egy globális számítógépes rendelési platformon keresztül érhető el. A UPS segíti az egészségügyi vállalatokat abban, hogy szigorú és sokszor összetett szabályozási feltételeknek feleljenek meg, rugalmasságot biztosít egy változó üzleti környezetben, és megbízhatóan szolgál ki egy egyre inkább globálissá váló vevői kört.
További információk a www.ups.com/healthcare weboldalon találhatóak.