fbpx

Beltéri dekorációs ötletek az Epsontól

Írta: Szerkesztőség - 2015 május 26.
2015. május 18. – A FESPA kiállításon az Epson standjához (K35, Hall 7) látogatók a helyszínen ismerkedhetnek meg a legújabb dizájn ötletekkel, amelyek a lenyűgöző otthoni és munkahelyi környezet kialakításához nyújtanak inspirációt. Az Epson a Blooming Bryony Designs stúdióval közösen mutatja be új beltéri dekorációs ötleteit, köztük a gyönyörű Blooming Bryony „Hummingbird’ mintát, amit lámpabúrákra, függönyökre, tapétára, üvegfalra, asztalokra és székekre is nyomtatnak majd.
Az Epson legújabb SureColor festékszublimációs, oldószeres és vízalapú direkt textilnyomtatóinak használatával hordozók széles választékára – például poliészterre, gyapot textilre, Epson papírokra és átlátszó felületekre – lehet nyomtatni, ha a megrendelő egyedi belső dekorációra és lakberendezési megoldásokra vágyik.
A kiállítás ideje alatt az Epson Design-A-Day bemutatója izgalmas ötletekkel inspirálja a látogatókat, hiszen minden nap más textil dizájnt nyomtatnak ki a standon, hogy az érdeklődők élőben is meggyőződhessenek az Epson készülékeinek képességéiről, valamint az előállított élénk színekről, illetve mélyfekete tónusokról. A termékminták mellett az Epson standjánál megtekinthetők a vállalat termékei és megoldásai is.