fbpx

TE SZEDD! Önkéntesen a tiszta Magyarországért akcióhoz

Írta: Szerkesztőség - 2015 május 05.
A Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség Elnöksége az elmúlt év októberi ülésén Sipos Gyula úr, a CSAOSZ Hajlékony falú Csomagolószer-gyártók Bizottságának (HFCSB) elnöke kezdeményezése alapján a 2015. évben megrendezésre kerülő TE SZEDD! Önkéntesen a tiszta Magyarországért akcióhoz csatlakozás mellett döntött, miután egyetért a környezetünk megtisztításában való tevőleges részvétellel.
A CSAOSZ Titkársága kezdeményezte, hogy az esemény partnerei közé bekerüljön, mint a program célját támogató szakmai szervezet.
Magyarország legjelentősebb önkéntes környezetvédelmi mozgalmának pontos időpontja:
2015. május 15-17.
Az akciót háromnaposra tervezik a szervezői, de annak elsősorban az a célja, hogy a részt venni szándékozóknak a megfelelő időpont kiválasztására minél hosszabb időszakot kínáljon fel.
Ezúton kérjük a környezet iránt felelősséget érző, Magyarország számos településén működő tagvállalatainkat, hogy csatlakozzanak kezdeményezéshez. Az a célunk, hogy a CSAOSZ tagvállalatainak, munkatársainak minél nagyobb hányada vegyen részt a programban.
Ezért elsőként is kérjük, hogy a CSAOSZ Titkárságnak jelezzék a részvételi szándékot, hogy tudhassuk, mely társaságok, esetleg kik és hol csatlakoznak a programhoz.

 

Másik kérésünk pedig az, akik a részvétel mellett döntenek, a http://szelektalok.hu/teszedd/ honlapon keresztül végezzék el a saját regisztrációjukat. Ennek során meg kell adni, hogy új önkéntes csoportot hoznak létre egy kiválasztott terület megtisztítására, vagy a körzetükben már meglévő csapathoz csatlakoznak.
A CSAOSZ e programjának szervezőiként bízunk abban, hogy a felhívásunk a tagvállalatok körében meghallgatásra talál és minél több csatlakozót köszönthetünk sorainkban.
Herceghalomon nagyobb „megmozdulásról” lesz, pénteken és szombaton is várható gyűjtés, tagvállalatunk (Siposapck Kft.) mellett a Polgármesteri Hivatal és a civilek is bekapcsolódnak a programba és várhatóan közös bográcsolást is szerveznek a munka végeztével. A blogbejegyzésre is készülnek.
Teendők:
Forrás: Csaosz.hu