fbpx

AZ STI PETŐFI NYOMDA KFT. ÁTVETTE A PICKWICK LEAFS CSOMAGOLÁSÉRT JÁRÓ WORLDSTAR-DÍJAT

Írta: Szerkesztőség - 2015 június 04.
A WorldStar nemzetközi csomagolási versenyt a Csomagolási Világszövetség (WPO) hirdeti meg minden év őszén. Az STI Petőfi Nyomda által benyújtott Pickwick Leafs HoReCa gyűjtő- és egységcsomagolás pályázatát WorldStar-díjjal jutalmazta a világ számos tájáról érkező, csomagolási szakemberekből álló zsűri. 
A díjátadó ünnepséget az Ipack-IMA kiállítás keretein belül rendezték meg 2015. május 19-én Milánóban, amely eseményen nyolcvannégy nyertes pályázatért vették át az elismerést. Az STI Group képviseletében Fábián Endre (ügyvezető igazgató, STI Petőfi Nyomda Kft.) és Kolozsvári György (értékesítési igazgató, STI Petőfi Nyomda Kft.) vette át a WorldStar-díjat.
A WorldStar-díj a csomagolóipar Oscar-díja
„Jobb életkörülményeket teremteni jobb csomagolási megoldások által. Ez a Csomagolási Világszövetség mottója és a WorldStar verseny ezt a koncepciót testesíti meg” – fogalmazta meg a WPO elnöke, Tom Schneider a szervezet küldetését, aki mindehhez hozzátette: „úgy tűnik, hogy a nevezések minősége és kreativitása egyre érdekesebb és kifinomultabb szintre emelkedik évről évre”.
Az igényes megjelenésű HoReCa Pickwick Leafs gyűjtődobozok, illetve a gyűjtőkben betét segítségével rögzített egységcsomagok hét variációban készültek. A gyűjtőcsomagolás nem csak tökéletes védelmet nyújt a terméknek, de az igényes kínálás feltételeinek is eleget tesz. Az egységcsomagokból a perforált, ötletes levélforma feltépése után a teafilterek könnyedén kiemelhetők. Az igényes kivitelezésű és megjelenésű csomagolás a HoReCa szektor számára készült.
A 37 országból származó 264 pályázat között szerepelt az STI Petőfi Nyomda által benyújtott Pickwick Leafs HoReCa gyűjtő- és egységcsomagolások pályázati lapja is, amelyet WorldStar-díjjal jutalmazott a zsűri. A kép forrása: STI Petőfi Nyomda Kft.

A 37 országból származó 264 pályázat között szerepelt az STI Petőfi Nyomda által benyújtott Pickwick Leafs HoReCa gyűjtő- és egységcsomagolások pályázati lapja is, amelyet WorldStar-díjjal jutalmazott a zsűri.
A kép forrása: STI Petőfi Nyomda Kft.

Az STI Petőfi Nyomda képviselőinek, Fábián Endrének (ügyvezető igazgató) és Kolozsvári Györgynek (értékesítési igazgató) a WPO elnöke Tom Schneider gratulált a díjhoz. A kép forrása: WPO
Az STI Petőfi Nyomda képviselőinek, Fábián Endrének (ügyvezető igazgató) és Kolozsvári Györgynek (értékesítési igazgató) a WPO elnöke Tom Schneider gratulált a díjhoz.
A kép forrása: WPO