fbpx

Professzionális fotók a piacon elérhető legmélyebb feketével

Írta: Szerkesztőség - 2015 június 19.
Az SC-P800 segítségével többféle hordozóra lehet A2-es fotókat nyomtatni 
2015. június 17. – Az Epson bemutatta új professzionális fotónyomtatóját, a SureColor SC-P800 nyomtatót. A fotóművészek, profi fotósok számára ideális nyomtató kiváló minőségű, élethű fotókat készít lágy színátmenetekkel és gazdag tónusokkal. Az A2-es modell alapcsomagjában egy opcionális tekercspapír-egység is található, amellyel a felhasználók nagyobb formátumú nyomatokat is könnyedén készíthetnek.
A nyomtatóval készült fotók tartósak, kiemelkedő minőségüknek köszönhetően pedig kiállításokon és portfóliók részeként egyaránt használhatók, sőt értékesítési célokra is alkalmasak. Emellett az SC-P800 segítségével dokumentumok, például szinopszisok, prezentációk és látványtervek egyaránt készíthetők.
A nyomtató az új, kilenc színkomponensű Ultrachrome HD tintakészletet használja, amelyet az Epson először az SC-P600 A3+ fotónyomtatóban mutatott be. A tintakészlet széles színtér reprodukciót és a piacon elérhető legmélyebb fekete denzitást kínálja1, így a fotók lenyűgöző, élethű színekkel és mély fekete tónusokkal rendelkeznek. A tintakészlet továbbfejlesztett fényállóságának  köszönhetően a nyomatok sokkal tartósabbak maradnak.
Az SC-P800 a Stylus Pro38xx sorozatú fotónyomtatók sikerére épít. Az új modell az első és egyetlen A2-es asztali nyomtató a piacon, amely tekercspapír adapterrel  rendelkezik. Ez ideális megoldást kínál azoknak a fotósoknak és fotóművészeknek, akik nem szokványos hordozókra, például feszített vászonra szeretnének nagyméretű panorámafotókat nyomtatni.
Az SC-P800 nyomtató egyszerűen kezelhető: a készülék egy 2,7″méretű színes érintőpanellel rendelkezik, segítségével a felhasználók egyszerűen választhatnak a különböző nyomathordozók közül, illetve a nyomtatási feladatok állapotát is ellenőrizhetik.
A három papíradagolási útvonal, az új, elöltöltős művészpapír-adagolási útvonalat is beleértve, problémamentes papíradagolást tesz lehetővé és egyszerű váltást biztosít a különböző nyomathordozók között. Továbbá a nyomtató nagy, 80 ml-es tintapatronokkal működik, amelyek ideálisak nagy mennyiségű fotónyomtatáshoz, és kevesebb cserére van szükség.
Az új dizájnnal rendelkező SC-P800 a piacon elérhető legkisebb A2-es nyomtató2, így a műteremben vagy otthon is elfér.
Az SC-P800 készülék széleskörű csatlakoztatási lehetőségekkel a felhasználók számára nagy rugalmasságot kínál. Ez az első 17″-os A2-es nyomtató, amely Wi-Fi kapcsolattal rendelkezik,2 így vezeték nélküli is lehet vele nyomtatni az Epson Connect szolgáltatás segítségével számítógépről, okostelefonról és táblagépről.
Az SC-P800 június 1-től lesz kapható 995 euró javasolt fogyasztói áron.
Jellemzők
Új 9 színkomponensű UltraChrome HD technológia
Kiemelkedően széles színtér reprodukció és a piacon elérhető legjobb fekete denzitás1 (2,86 DMax PGPP)
Tekercspapír-opció az akár 17″széles, 2 vagy „-os maggal rendelkező tekercspapírra történő nyomtatáshoz (opcionális extra)
Az elöltöltős művészpapír-adagolási útvonal a művészpapír és a merev nyomathordozók egyszerű betöltéséhez
Az Epson Connect támogatása. Apple AirPrint- és Google Cloud Print-támogatás
Vezeték nélküli nyomtatás táblagépről, számítógépről és okostelefonról a Wi-Fi Direct funkcióval
2,7″méretű, színes érintőképernyő az egyszerű beállításhoz és kezeléshez
A professzionális minőségű nyomatok nagy volumenű készítéséhez ideális nagy kapacitású, 80 ml-es tintapatronok
A mindössze 684 x 376 x 250 mm méretű SureColor SC-P800 kis helyen is elfér otthon vagy a műteremben
Új, modern dizájn
Ethernet, Wi-Fi és USB 2.0 kapcsolat

 


 2,86 Dmax szint a Premium Glossy Photo Paper segítségével. A versenytársak 2015 januárjában elérhető hatszínes vagy nagyobb tintakészletű A2-es fotónyomtatóihoz képest