fbpx

A Raben Polska az Év Logisztikai Szolgáltatója 2015-ben

Írta: Szerkesztőség - 2015 december 15.

Egyre több vállalat ismeri el a vásárlói hűség fontosságát és az említett faktor hatását a pénzügyi eredményekre, többek között a jövedelmezőségre és a társaság növekedésére. Az Év Logisztikai Szolgáltatója Programot alkalmazzák azon ügyfelek elégedettségének és hűségének mérésére, akik a logisztikai szolgáltatók által kínált szolgáltatásokat igénybe veszik. Az idei évben tizennegyedik alkalommal megrendezett verseny azokat a vállalkozásokat válogatta össze, melyeket az ügyfelek a rangsor elejére tettek.

A 2015. december 3-án, Varsóban megrendezett ünnepi logisztikai gála alkalmával kihirdették a legjobb logisztikai szolgáltatók névsorát. A Raben Polska is tagja volt annak a rangos csoportnak, melyet a TFL szektor ügyfelei válogattak össze, továbbá a vállalatot jelölték az Arany Embléma díjra.

„Hiszünk abban, hogy csakis a kölcsönös kommunikáció vezethet a vállalat fejlődéséhez. Így belső elégedettségi felmérésekben rendszeresen megkérdezzük ügyfeleinket arról, hogy működésünk mely területeit szükséges fejleszteni. Párbeszédet folytatunk a helyi közösséggel is, hogy megtudjuk tőlük, milyenek vagyunk szomszédként. A felmérések során kapott válaszokat elemezzük, azt követően pedig korrekciós intézkedési terveket készítünk elő.  Napjainkban nagy szerepe van az érzelmeknek, így a szolgáltató feladata lett az ügyfelek elégedettségi szintjének vizsgálata is. Ezúton szeretnénk köszönetünket kifejezni ügyfeleinknek, hogy kinyilvánították véleményüket, mely megmutatja számunkra a szükséges változások irányát. Hiszünk abban, hogy a párbeszédre való nyitottság és a tökéletességre való törekvés minden fél számára előnyös. Az elnyert díj is megerősíti azt, hogy stratégiánkkal jó úton járunk, és ez a bizalom kifejeződése is egyben, melyet nem áll szándékunkban megrendíteni.” – tette hozzá Janusz Anioł, a Raben Polska főigazgatója.

„Az immáron tizennegyedik alkalommal megrendezett Év Logisztikai Szolgáltatója verseny első díjának, az Arany Jelvénynek a díjazottja a Raben Polska, (a Fresh Logistics és a Raben Transport vállalataival egyetemben) a logisztikai szolgáltatások piacának legnagyobb piaci szereplője Lengyelországban, az egyetlen olyan vállalat, melyet a program minden egyes versenyén elismertek – 2002-ben először, és a 2009-ben nyolcadik alkalommal megrendezett versenyek nyertese. Külföldön sokkal inkább „lengyel vállalatnak” tartják, mint Lengyelországban, mert azzal a rendkívüli sikerrel hozzák erős összefüggésbe, melyet a negyed évszázaddal ezelőtt kínálkozó történelmi fejlődési lehetőségnek köszönhetően, Lengyelországban ért el. Sokkal inkább illik rá a lengyelországi logisztikai fejlődés szimbóluma szerep, mint a nagyvállalatokra, mert Lengyelországból, lengyel vezetőkkel irányított családi vállalkozás maradt (a tulajdonos Lengyelországban alapított családot). A lengyel ügyfelek számára a Raben Group a legerősebb pozícióval rendelkező vállalat a logisztikai szolgáltatások piacán, mely három pilléren nyugszik: ez a vállalat rendelkezik a legnagyobb tapasztalattal és hitelességgel, benne rejlik a legnagyobb versenyképességi potenciál a piacon, és a Raben Group kínálja a szolgáltatások legdiverzifikáltabb és legátfogóbb portfólióját. A logisztikai folyamatokban tanúsított szakértelme (IT megoldások), valamint a szervezeti és műszaki megoldások terén megjelenő innovativitása miatt az ügyfelek elismerik a vállalat teljesítményét a versenytársakkal szemben is.” – nyilatkozta Piotr Szreter, a felmérés létrehozója