fbpx

A Raben Germany újabb regionális központtal bővül Észak-Rajna-Vesztfáliában – a vállalatcsoport átveszi a siegeni Spedition Peter irányítását.

Írta: Szerkesztőség - 2016 február 18.

Mannheim/Siegen, 2016. február 15. A Raben Group felvásárolja a siegeni Peter Internationale Spedition GmbH vállalatot Észak-Rajna-Vesztfália, német tartományban. A családi vállalkozás a gazdasági térség egyik legfontosabb logisztikai szolgáltatójaként vált ismertté, megközelítőleg 60 munkatársat foglalkoztat és 4.000 négyzetméternyi raktárkapacitással rendelkezik.

„A regionális szakértelem és a magasan képzett munkatársak képezik a Spedition Peter különleges tőkéjét. Miután a Raben Group átveszi a vállalat irányítását, összekapcsolhatjuk ezt a speciális tudást nemzetközi tapasztalatunkkal” – mondta el Ewald Raben, a Raben Group vezérigazgatója.

„Örömünkre szolgál, hogy a jövőben a Raben Group részévé válhatunk és bekapcsolódhatunk nemzetközi tevékenységébe. Ez biztosítja a legmagasabb minőséget és a profizmust ügyfeleink számára. Ugyanakkor tovább fokozza telephelyünk növekedési lehetőségeit.” – hangsúlyozta Michael Peter ügyvezető igazgató a szerződés aláírásakor.

A Peter Internationale Spedition GmbH-t szállítmányozással és raktározással foglalkozó vállalatként alapították 1948-ban, ma pedig a család harmadik generációja irányítja. Üzleti tevékenységei közé sorolható a belföldi és nemzetközi szárazföldi szállítás, és a különleges logisztikai megoldások. A termékek köre kiterjed a szárazföldi szállítmányozási szolgáltatásokra Európa területén, a számítógépes raktárirányításra, a készletkezelésre és a különböző értéknövelő szolgáltatásokra.

A Raben Group átfogó logisztikai szolgáltatásokat, belföldi és nemzetközi szállítmányozásii, valamint tengeri, légi és intermodális szállítmányozási szolgáltatásokat is kínál.  10 európai országban találhatók telephelyei, valamint körülbelül 1,1 millió m2 raktárhely-kapacitással rendelkezik. További információért kérjük, látogasson el honlapunkra: www.raben-group.com.

A Raben Trans European Germany immáron 25 tagvállalattal rendelkezik Németországban. A 2300 munkatárs és a legkorszerűbb technológia biztosítja az áruk gördülékeny és biztonságos kiszállítását. Szolgáltatásai között szerepelnek az átfogó logisztikai szolgáltatások, a közúti szállítmányozás (belföldi és nemzetközi disztribúció, teljes és gyűjtőrakomány), illetve a tengeri és légi szállítmányozás.

A Raben Trans European Hungary a Raben Group disztribúciós hálózatának részét képezi Magyarország területén. A vállalat évek óta használja az ISO 9001 tanúsítványt és rendelkezik ISO 14001, Biokontroll, HACCP és AEOF minősítésekkel is. Magyarországon az ügyfelek részére 31.000 m2 raktározási területen végez raktárlogisztikai-szolgáltatást.

 

Kérdés esetén kérjük, forduljon kollégánkhoz:

Bolyki Ágnes, sajtókapcsolatokért felelős munkatárs
E-mail: [email protected]

Munkatársaink, mint önkéntesek, Raben Logistics Czech