fbpx

Középiskolásoknak számítógépeket ajándékozott a Raben

Írta: Szerkesztőség - 2016 február 25.

2016. februárjában a Raben Trans European Hungary Kft.  37 számítógépet ajándékozott és szállított ki a Dunaharasztiban található  Baktay Ervin Gimnázium részére.

A Raben Group immáron több éve tevékenykedik a szervezeti társadalmi felelősségvállalás területén, melyet népszerűsít is, és ez a vállalati értékei rendszerén alapuló családi vállalkozás DNS-ének szerves részét is képezi. A szállítmányozási szakma fontosságának hangsúlyozása és a jövő generációjának támogatása CSR stratégiájának két fontos stratégiai eleme, így ezek kiemelt szerepet töltenek be a cég életében.

A díjmentes kiszállítással és a diákok tanulásának támogatásával a közvetlen környezetében található gimnáziumot szerette volna segíteni a vállalat.

„Felelősnek érezzük magunkat azért a hatásért, melyet tevékenységünk révén a természeti környezetre és a helyi közösségekre gyakorolunk. Biztosak vagyunk benne, hogy a hosszú távú siker a társadalmi felelősségvállalás stratégiai szemléletéből következik. Hiszünk abban, hogy ennek a célnak a megvalósítása akkor lehetséges, ha odafigyelünk a közvetlen környezetünkre,és támogatjuk őket is.” – mondta Bolyki Ágnes, a Raben CSR koordinátora.

„Nagyon örültünk a megkeresésnek, mivel iskolánkban sajnos nagyon régi gépekkel voltunk eddig kénytelenek oktatni a diákjainkat. Hála a Rabennek, az informatika órák lebonyolítása is gördülékenyebbé válik. Ez által, lehetővé válik, hogy a számítógépeket, ne csak az informatika oktatásban használjuk, hanem akár a nyelvoktatásban is.” – mesélte  Lévai Mónika a gimnázium igazgatója.