fbpx

A UTILEV magyarországi importőre 2016.01.01-től a Pagát Gold Zrt.

Írta: Szerkesztőség - 2016 március 04.

A mai gyorsan változó világban a UTILEV egy stabil, gazdaságos megoldást kínál az anyagmozgatásban. Egy olyan targoncát, melyre mindig és minden helyzetben lehet számítani a lehető legalacsonyabb üzemeltetési költségek mellett. A UTILEV márka célzott ügyfélköre azok a vállalkozások, melyek tevékenységében a targoncahasználat nem intenzív, és nem igényel speciális technikai felszereltséget. A márka minden új UTILEV targoncához biztosít gyári garanciát, valamint folyamatos alkatrészellátást.

Egyszerű használhatóság, egyszerű karbantarthatóság. Mindez egyben a megfizethető, hatékony megoldás, tehát a UTILEV targonca a tökéletes megoldás az egy műszakban üzemelő vállalkozások számára. Kínálatában 1500-3500 kg teherbírású, ezen belül pedig hatféle emelőkapacitású ellensúlyos targoncák szerepelnek. Bármely modell rendelhető dízel és gáz/benzin üzemű erőforrással, valamint egy sebességes, ún. powershift váltóművel. Az elektromos kivitel szintén elérhető. Igény esetén különféle kiegészítők és adapterek is rendelhetőek a targoncákhoz.

 

Egyszerű használhatóság

Az ergonomikus kialakítású kezelőegységek biztosítják a gépkezelő hatékony munkáját több órás munkavégzés során is. A kézre eső kezelőkarok és a könnyen elérhető pedálok lehetővé teszik, hogy mindez a lehető legnagyobb kényelemben történjen.

 

Egyszerű karbantarthatóság

Köszönhetően a UTILEV targoncák egyszerű, mindennemű felesleges elektronikát nélkülöző rendszerének, a karbantartás és a hibaelhárítás számítógépes támogatás nélkül is megvalósítható.

Értékállóság:

A UTILEV targoncák alkatrészeinek kiváló minősége, főbb egységeinek strapabíró kialakítása (például kiválóan konstruált hűtőrendszere) hozzájárul a targoncák megbízható, stabil működéséhez és hosszú távú értékállóságához.

 

Kereskedelmi hálózat és ügyféltámogatás

A UTILEV márka kereskedelmét a világ minden országában független kereskedő cégek látják el. Minden márkakereskedő szigorú minőségellenőrzésen esik át mielőtt elnyeri a hivatalos képviseleti jogot. A márka ezáltal is igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy a termékét a legmegfelelőbb módon kínálják az ügyfelek részére.

A márkakereskedések mindegyike – így a Pagát Gold Zrt. is – képzett szakembergárdával rendelkezik, valamint állandó központi raktárkészlettel biztosítja a folyamatos üzemeltethetőséget. A termék eladása utáni szolgáltatásokra komoly hangsúly kerül, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a gép megvásárlását követően minden targoncatulajdonos stabil és költséghatékony alkatrészellátásban bízhat, valamint hatékony szerviztámogatást élvezhet.

 

Tehát a UTILEV egy olyan targonca márka, amely egy márkában egyesíti az

  • alacsony árkategóriájú,
  • magas megbízhatóságú,
  • kiemelkedő háttérszolgáltatással rendelkező targoncák előnyeit.

Ha megfelelő helyre választja, a legjobb megoldást kapja az alacsony árkategóriás (kínai) berendezések közül!

A UTILEV targonca több garanciát kínál Önnek arra, hogy választása a lehető legmegfelelőbb legyen:

  • Aki ajánlja, a Pagát Gold Zrt., Magyarország egyik legnagyobb magyar tulajdonú targoncaforgalmazója. Akkor fogja Önnek a UTILEV termékét ajánlani, ha az Ön számára ez a leghatékonyabb megoldás.
  •  A UTILEV termékeit a világ negyedik legnagyobb targoncagyártó cége, a YALE HYSTER GROUP (NAC-CO) gyártja.
  • Az üzembiztosságért pedig a két cég, a Pagát Gold Zrt. és a Yale Hyster Group (NACCO) együttesen felel szerviz és alkatrészellátás tekintetében.

A NACCO és a Pagát Gold Zrt. tehát közösen kínálja ezt a minőségi, kínai terméket.

 

„Nem tudunk más kínai termékről, aminek a háttérszolgáltatása megegyezik egy világmárka háttérszolgáltatásával.”(Yale Hyster Group)

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és további információt szeretne kapni a UTILEV termékekről, forduljon kollégáinkhoz bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

 

PagátGold