fbpx

Két díj egy hét alatt a Raben Group részére

Írta: Szerkesztőség - 2016 március 30.

A CSR stratégia beillesztése a vállalat üzleti céljai közé egy vállalat érettségének legfontosabb mutatója. Csak az említett magatartásforma tekinthető megbízhatónak és hatásosnak hosszú távon.

2016. március 22-én a Raben Group második alkalommal kapta meg az Etikus Vállalat címet.  A Puls Biznesy és a PwC által szervezett versenyen olyan vállalatokat választottak ki, melyek a legátfogóbb és legszisztematikusabb módon dolgoznak az etika és az értékek köré épülő vállalati kultúra kialakításán, illetve erősítésén, így a többi lengyelországi céghez viszonyítva ezen a területen a legaktívabban tevékenykednek.

2016. március 23-án a Raben Group „e-számla = magas kultúra” projektjét a „Felelős vagyok Lengyelországért – a Szociálisan Felelős Vállalkozások Ranglistája” rangsorolás ökológia kategóriájában a legérdekesebbek között ismerte el a „Gazeta Bankowa”és az „eGosporarka.pl”portál, és a Raben Group bekerült a rangsorolás idei döntősei közé is.

 

A „Gazeta Bankowa”és az „eGosporarka.pl”portál „Felelős vagyok Lengyelországért – a Szociálisan Felelős Vállalkozások Ranglistája” rangsorolása egy rendkívül előkelő esemény, mely a cégeknek a társadalom érdekében 2015-ben végzett konkrét üzleti tevékenységeit ismeri el három kategóriában: ökológia, kultúra, egészség/társadalom.

 

– A díjak a Raben Group egész CSR csoportja számára kiérdemelt jutalmat jelentenek, és azt bizonyítják, hogy tevékenységeink kimagaslóak a piacon.  De a legfontosabb az a tény, hogy ügyfeleink észreveszik és nagyra becsülik társadalmi felelősségvállalásunkat. A Fresh Logistics Polska ügyfeleinek 97%-a gondolja azt, hogy a vállalat a tágabb értelemben vett környezet érdekében tevékenykedik. – tette hozzá Marta Szymborska, a Raben Group PR és CSR vezetője.