fbpx

PermaGrip és PermaLine tartós ipari jelölőrendszerek

Írta: Szerkesztőség - 2016 július 15.

PermaGrip és PermaLine ipari padlójelölő rendszereink a világ egyik leghatékonyabb és legerősebb jelöléstechnikai rendszerei. Termékeink egyedülállóak, könnyedén alkalmazhatóak, tartósan ellenállnak a magas járműforgalom okozta igénybevételnek és rendeltetésszerű használat mellett 2 év garanciával rendelkeznek. Jelölő rendszereink túlmutatnak a hagyományos padlójelölő szalagokon. Sokoldalú termékeink alkalmazásával egyértelmű vizuális jelöléseket hozhat létre a létesítményen belül, ezáltal a munkafolyamatok hatékonyabbak, átláthatóbbak, rendszerezettebbek és kontrolálhatóbbak lesznek. Ez a modern alternatíva a festett és műgyantás jelölések helyett, amely segíti a vállalatokat az 5S módszer megvalósításában. Nincs szükség különösebb előkészületre a festékekkel, vagy műgyantákkal ellentétben és a felhelyezést követően azonnal terhelhetőek a szalagok. A szalagokon kívül nagy választékunk van különböző formákból: alakzatok, számok, betűk, nyilak, korongok, lábnyomok, kapcsolati elemek, stb..

PermaGrip padlójelölő rendszer

A PermaGrip az egyik legerősebb ipari padlójelölő rendszer a világon. PermaGrip padlójelölő szalagjaink kiemelkedően tartós 1mm vastag ipari PVC-ből készülnek. A szalagok szélei lejtősítettek, ezáltal megkönnyíti a targoncák áthaladását. A PermGrip szalagok anyaga rendkívül erős, így eltávolítás közben nem fog elszakadni, megsérülni, ezáltal sokkal könnyebb a munkaterületet átalakítani, mint a festett, vagy műgyantás jelölések esetében. PermaGrip szalagjaink erős öntapadó réteggel bírnak, a szalag felülete enyhén csúszásmentesített.

A PermaGrip termékeinkre a megvásárlástól számítva 2 év garanciát vállalunk rendeltetésszerű használat mellett.  A PermGrip szalagok 30m-es tekercsekben kaphatóak és 50, 75, 100mm szélességben érhetőek el. A szalagokhoz rendelkezésre állnak különféle kapcsolati elemek a nyomvonal vezetésének megfelelően, de nagy választékunk van különféle alakzatokból, raklapjelölésekből is.

Miben tér el a PermaGrip a többi jelölőszalagtól?

  1. Erősebb, tartósabb más megoldásoknál (saját fejlesztésű ragasztóréteggel)
  2. Érdes felülete nem növeli az elcsúszások okozta balesetek bekövetkezésének veszélyét
  3. Használata praktikus, kényelmes és gazdaságos
  4. Lejtősített széle könnyíti a targoncák áthaladását és megakadályozza a szalag talajtól való leválását
  5. Felhelyezése egyszerű (igény esetén applikátort kínálunk): nem kell nagy előkészület, elegendő a tiszta felület
  6. Extrém szilárdságának, tartósságának köszönhetően átalakításkor könnyen, szakadásmentesen felszedhető

PermaLine padlójelölő rendszer

A PermaLine egy komplett raktár, és üzem padlójelölő rendszer, mely lehetővé teszi, hogy útvonalakat jelöljön ki egységes jelrendszerrel. Egy rendszer, amely segít abban, hogy az üzem elérhesse a maximális teljesítményt azáltal, hogy biztosít egy áramvonalas, jól szervezett, rendezett és biztonságos munkaterületet.

A PermaLine egy teljes padlójelölő rendszer. Kifejlesztettünk egy olyan széles kínálatot, amely magában foglal annyiféle padlójelölést, amennyi csak lehetséges raktárakba, üzemekbe, munkaterületekre és sok más felhasználásra. A PermaLine-nal egyszerű vonalaknál jóval többféle jelzést alkalmazhat, egész sor szemléltető ábrát helyezhet el a területen, hogy ezekkel biztosítsa a munkaterület tiszta, hatékony és optimalizált működését.

Mit kínál a PermaLine?

  1. Egy laminált felületet, amely lehetővé teszi, hogy a tiszta, élénk színek ne kopjanak le
  2. Könnyű felhelyezni, nagyon kevés, vagy semennyi leállási időt nem igényel
  3. Nem bocsát ki semmilyen anyagot magából, így kiválóan alkalmas szigorú higiéniai követelményekkel rendelkező területekre
  4. 700mu vastagsága áll egy öntapadós hordozófelületből, illetve egy rendkívül ellenálló laminált felületből, amely védi a szalagot.
  5. RAL, Panton és NCS színskála alapján egyedi rendelés

Cégünk nem pusztán a termékeket kínálja partnerei számára, hanem egy teljes körű szolgáltatást, amely magában foglalja a tanácsadást, helyszíni szemlét, valamint a jelölő rendszer szakszerű telepítését is. A FAL 2001 Kft. számos referenciával rendelkezik Magyarországon beleértve a legnagyobb gyártó üzemeket (Debreceni Dohánygyár, Lear Corporation Hungary Kft, Edelmann Packaging Zrt., FedEx, Pécsi Dohánygyár), logisztikai egységeket (Budaörs posta Logisztika), közületeket.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérjük, forduljon hozzánk bizalommal és kérje ingyenes mintacsomagunkat tesztelésre, vagy látogasson el hozzánk egyedülálló 1082. Budapest Baross utca 114-116 szám alatti mintaboltunkba.

 

Üdvözlettel,

Olasz Norbert
ügyvezető
okleveles építőmérnök

FAL 2001 Kft.
Tel.: +3620 464 2672
Web: www.csuszasgatloszalag.hu
Email: [email protected]