fbpx

Kétszeres Red Dot Design Díj

Írta: Szerkesztőség - 2016 szeptember 15.

A Jungheinrich mostantól olyan neves vállalatok sorába tartozik, mint a Ducati Motor, a Ferrari, a McLaren vagy a Microsoft. A nemzetközi Red Dot zsűrije csak azon termékeknek ítéli meg a legjobb dizájn minősítését szolgáló díjat, amelyek egyedi kialakításukkal kitűnnek a piacon. A Járművek kategóriájában a Jungheinrich megújult, ECE 225 típusú horizontális komissiózó targoncája nyert. A jetPILOT multifunkcionális kormány, melyet minden ECE típusú komissiózóban használnak, ezen kívül elnyerte a „Legjobbak legjobbika” (Best of the Best) díjat és ezzel az év kiemelt terméke lett.

ECE 220/225 Horizontális komissiózó (2.000/2.500 kg)

A Jungheinrich ECE 220/225 típusok maximális komissiózási teljesítményt nyújtanak optimális energiahatékonyság és első osztályú menetkomfort mellett. Mindez nagy műszaki teljesítménynek és számos ergonómiai újításnak köszönhető. A különböző kivitelek, valamint a teher tömegétől és a kormányszög állásától függő Curve Control asszisztens rendszer teszik teljessé az ECE 220/225 típusok előnyeit: dinamikus gyorsulás, biztonságos kanyarmenet és magas végsebesség hatékony energiafelhasználás mellett. Ehhez társulnak a kényelmes komissiózást biztosító tökéletes munkahely előnyei: a központi kezelőhely nemcsak optimális kilátást biztosít, hanem valamennyi kezelőelem és tartozék könnyű elérhetőségéről is gondoskodik.

 

A JetPilot multifunkcionális kormánykerék előnyei:

– Intuitív és kényelmes kezelés, a személygépkocsival megegyező vezetési módnak és a biztos fogásnak köszönhetően.

– A nyak és a gerincoszlop tehermentesítése kanyarmenetben.

– A targonca egy kézzel is kormányozható, a kormánykerék automatikusan visszaáll egyenes helyzetbe.

– Az egyéni testmagassághoz állítható. Az alap felszereltséghez tartozó komfortkivitel és az opcionálisan rendelhető további kiegészítők alkalmazásra szabott egyéni kialakítást tesznek lehetővé