fbpx

Augusztustól a UPS szállítja a kontinens legjobb borait

Írta: Szerkesztőség - 2017 augusztus 21.

-Számunkra elsődleges fontosságú, hogy ügyfeleink – legyenek akár fogyasztók, kistermelők vagy szakértő borkereskedők – helytől, és időtől függetlenül hozzájussanak rendelésükhöz, melyet a UPS szolgáltatásminősége garantál – mondta Nando Cesarone, a UPS Europe elnöke.

Közvetlenül a fogyasztókhoz

Európa egyes országaiból Kínába, Dél-Koreába és Japánba, és mostantól Kanadába, a Dominikai Köztársaságba, Hong Kong-ba, Indiába, Makaóba, Dél-Afrikába, Svájcba, Új-Zélandra, a Fülöp-szigetekre, Szingapúrba, Tajvanra és Thaiföld-re is biztosítja a UPS a borkiszállítást.

Azok, akik az Európai Unió területén belül szállítanának vagy rendelnének, szintén igénybe vehetik a UPS borszállítási szolgáltatását. Tehát ha valakinek például a nyaralás alatt megtetszik egy bor, immár nyugodt szívvel hazaszállíttathatja azt otthonába is.

 

A UPS olyan hitelesített és biztonságos csomagolást kínál, melyet kifejezetten borosüvegek szállításához terveztek (dobozonként legfeljebb 12 palack bor, vagy 6 palack pezsgő), és mely a UPS telefonos ügyfélszolgálatán keresztül rendelhető meg.

 

A megrendelők biztosak lehetnek abban, hogy boraik biztonságosan megérkeznek rendeltetési helyükre, ha pedig valamilyen oknál fogva a bor megsérül a szállítás során, a UPS teljes jótállást biztosít a bor értékére, és a szállítási költségekre egyaránt.

Összeállította: Kalmár Nárcisz