fbpx

Új EASY!Force magasnyomású pisztoly. Nulla erőkifejtés. Maximális teljesítmény.

Írta: Szerkesztőség - 2017 augusztus 10.

Az erő velünk van! Csak egy dolog állhat Ön és a feladata közé: az EASY!Force HD magasnyomású pisztolyunk.

 

Ez adja az erőt, hogy könnyedén használhassuk a magas nyomást. Az EASY!Force magasnyomású pisztoly forradalmian új működési elve a magasnyomású sugár visszarúgó erejét használva a pisztoly megtartásához szükséges erőt nullára csökkenti. Abszolút nullára. Még kevesebb erőkifejtést igénylő, ergonomikus és stresszmentes használatra tervezték. Próbálja ki EASY!Force magasnyomású pisztolyunkat, és le sem akarja tenni többé! EASY!Force: még sosem volt ilyen könnyű irányítani a nyomást. Tapasztalja meg az ergonómia új dimenzióit a magasnyomású tisztításban! Az új EASY!Force HD magasnyomású pisztollyal nulla tartóerőt kell kifejtenie, és kevesebb stresszel, hatékonyabban tisztíthat.

 

Ergonómiai szempontok.

A magasnyomású tisztítókkal történő munka fizikailag megerőltető. Ezért nagyon fontos az ergonómia. A hagyományos HD magasnyomású pisztolyok folyamatos megtartása hamar kifáraszt, fájó kezeket és görcsös testtartást eredményez. Nehéz végrehajtani nagyobb felületű tisztítási munkálatokat gyakori szünetek beiktatása vagy a kezelő leváltása nélkül. EASY!Force technológiánk ezt egyszer és mindenkorra megváltoztatja. Sosem volt még ilyen könnyű a magas nyomással való tisztítás.

 

Teljes egészében kerámia szelep a hosszabb élettartamért.

Amikor a magasnyomású pisztolyok csődöt mondanak, az nagyrészt a részecskék által károsított hibás szelepek miatt fordul elő. Az EASY!Force ennek is véget vet: a szelep egy kerámiagolyót tartalmaz kerámia tömítőkkel, ami minden, kárt okozó részecskének ellenáll. Ez a hagyományos szelepekkel rendelkező magasnyomású pisztolyokhoz képest ötszörösére növeli az élettartamot.

 

Magától adódó biztonságos munkavégzés.

Az új EASY!Force magasnyomású pisztoly biztonsági kioldója megakadályozza a nem kívánt működést, és maximális biztonságot nyújt a használat során – a könnyű használat feláldozása nélkül. Csak egyszer meg kell húzni a ravaszt a magasnyomású sugár kiengedéséhez – intuitív és egyszerű megoldás. Az EASY!Force magasnyomású pisztoly nyitott állapotban marad egészen addig, amíg a ravasz be van húzva. A ravasz elengedésekor a magasnyomású pisztoly automatikusan lekapcsol.

 

Bármilyen szituációban kényelmes.

Gondoskodunk az ergonómiáról, így bármilyen szituációban kényelmesen érezheti magát. Az EASY!Force HD magasnyomású pisztoly a könnyű használathoz optimális ergonómiát biztosít bármilyen működési pozícióban. Bizonyos helyzetekben, különösen fej felett vagy különféle szögekben történő munkavégzésnél egy extra fogantyú is használható.

 

Hogy legyen hol megragadni a munkát.

Új EASY!Lock generációnk szórószárának opcionális fogantyúja lehetővé teszi, hogy az adott feladathoz igazítsuk a testtartásunkat, ezáltal könnyebbé teszi a munkavégzést. A testtartás gyakori változtatása lehetővé teszi a hosszabb és pihentetőbb munkavégzést. Az extra fogantyút a szórószárra erősíthetjük. Úgy állíthatjuk be, hogy illeszkedjen az üzemeltető magasságához és az ideális munkavégzési szöghöz. Ezt gyorsan és kényelmesen megtehetjük egy beállító csavarral. A fogantyú ergonomikus dizájnja 2 fogófelületet biztosít annak megfelelően, hogy jobb- vagy balkezesek vagyunk. A 360°-ban forgatható szórószárnak köszönhetően az extra fogantyú a nagyobb rugalmasság érdekében egyszerűen elfordítható munkavégzés közben.

 

www.kaercher.com/hu