fbpx

Egyedi színes címkenyomtatás kliséköltség nélkül

Írta: Szerkesztőség - 2017 szeptember 18.

Ma már szinte nélkülözhetetlen, hogy termékünket egyedivé, figyelemfelhívóvá tegyük vásárlóink számára. A termékek csomagolásán lévő színes címkéket sokszor sorszámmal, vonalkóddal kell ellátni, vagy más típusú, egyedi nyomtatási igény merülhet fel. Kisebb mennyiségek esetén a sokféle egyedi címke elkészítése magas költséggel járhat. Az IBCS Hungary által kínált új nyomtatási technológiának köszönhetően akár a kisebb darabszámú megrendeléseket is kedvező áron, kliséköltség nélkül, rövid határidővel el tudjuk készíteni.

Az utóbbi időben egyre több ügyfelünk jelezte, hogy kisebb mennyiségű vagy eltérő adattartalommal bíró, színes címkékre volna szüksége, és ez a nyomdai gyártás, a klisékészítés miatt csak magas összköltséggel kivitelezhető – mondja Vajner Tibor, az IBCS Hungary kellékanyag-részlegének vezetője.

A mi modern nyomtatási technológiánk azonban lehetővé teszi, hogy régi és leendő ügyfeleink akár kisebb, akár nagyobb rendeléseit is rövid határidővel, kliséköltség nélkül, kedvező áron tudjuk elkészíteni. Azoknak, akik az IBCS nyomtatási szolgáltatását veszik igénybe, a címke árán felül nem kell más költséggel számolniuk még akkor sem, ha minden egyes címke eltér a többitől.

Az IBCS Hungary ügyfelei részére már régóta létező szolgáltatás a címke- és kártyanyomtatás. Speciális tapasztalattal rendelkező kollégáink segítenek az alapanyagok kiválasztásától a tervezésen át a nyomtatásig, hiszen közös célunk, hogy az ügyfél a feladatnak legmegfelelőbb címkét tudja használni.

Tegye vonzóvá termékeit színes címkével!