fbpx

Bővítette szolgáltatási palettáját a Gebrüder Weiss

Írta: Szerkesztőség - 2018 február 14.

A Gebrüder Weiss Kft.-nél 2015 óta érhető el a végfelhasználók részére nyújtott ún. home delivery szolgáltatás. A vállalatcsoport a jól ismert szolgáltatást GW pro.line home néven dobta piacra, és nagy sikert tudhat maga mögött Magyarországon, Ausztriában, Csehországban, Szlovákiában és Horvátországban. A GW ezzel a termékével garantált 24-48 órás futamidővel szolgálja ki ügyfeleit háztól házig a B2C szektorban. A szolgáltatás a 31,5 kg-nál nehezebb csomagok illetve expressz küldemények kiszállítását, kézi rakodását, a címzettek előzetes telefonos értesítését, valamint utánvét beszedését és a visszáru kezelést egyaránt magába foglalja.

Ez az egyedi megoldás kényelmes a termék gyártójának, eladójának és a végfelhasználónak is.

Piacvezető a házhozszállítás terén

A Gebrüder Weiss Ausztria immár 12 éve nyújt magas színvonalú házhozszállítási szolgáltatást, és piacvezető vállalattá nőtt ki magát Ausztriában, ahol 2017-ben közel 300 ezer – elsősorban a bútor-, háztartási és szórakoztatóelektronikai ágazat (fehér- és barnaáruk) részére történő – kiszállítást bonyolított le.

Magyarország számos nagy nemzetközi vállalat régiós elosztó központja, ezért a logisztikai ágazat teljesítménye a környező országok fejlődésétől is nagyban függ. Folyamatosan növekszik az igény a B2C feladatok iránt, kész megoldással kell rendelkezni mind a raktározás, mind az árukiszállítás sajátos folyamataira. A Gebrüder Weiss mindent megtesz annak érdekében, hogy a jelenlegi kedvező piaci folyamatokat kihasználva továbbra is ügyfelei legnagyobb megelégedésére nyújtsa szolgáltatásait – mondta el Thomas Schauer magyarországi ügyvezető.

A hatékony raktárlogisztikának és a bejáratott szállítási útvonalaknak köszönhetően az online üzletben rendelt termékek a lehető leggyorsabb útvonalon jutnak el a megrendelőkhöz. A Gebrüder Weiss gondoskodik a folyamat összes lépésének lebonyolításáról – a raktározástól és szortírozástól a csomagoláson át egészen a címre szállításig.

Összeállította: Kalmár Nárcisz