fbpx

Építse üzleti kapcsolatait a gyógyszeripar vezető szakembereivel a PHARM Connect Kongresszuson!

Írta: Szerkesztőség - 2018 február 02.

A PHARM Connect Kongresszus küldetése, hogy segítse azokat a gyógyszeriparban tevékenykedő vállalatokat egymásra találni, amelyek termelékenységük javításához új megoldásokat keresnek, vagy éppen közép-európai piacbővítésen gondolkodnak. A március 13-14-ére időzített regionális találkozó az információcsere, a benchmarking és a hálózatépítés kiváló terepe a hazai KKV-k és a nemzetközi szinten is piacvezető nagyvállalatok számára, hiszen a rendezvényen való részvétellel jelentős előnyökhöz juthatnak; legyen szó szakmai konzultációról, egy új termék vagy technológia bevezetéséről, illetve új piacszerzésről.

A számos megoldásszállító közül jelen cikkünkben a csomagolással foglalkozó cégeket vettük górcső alá, hiszen az innovatív gyógyszercsomagolás napjainkban is meghatározó szeletet hasít ki a csomagolóipar vertikumából.

Az idelátogató döntéshozók olyan vállalatok szakértőivel egyeztethetnek találkozót, és kérhetnek iparágspecifikus tanácsokat kihívásaikra, mint például az olasz Siempharma, amely a csomagológépek tervezése és gyártása terén előkelő szerepet tölt be. A gyógyszer-, élelmiszer- és kozmetikai ipar meghatározó szereplője a csomagoló- és címkézőgépek ipari automatizálására és mechanikai kialakítására, a gyártási láncok ellenőrzésére, valamint a PLC operációs rendszerek írására szakosodott.

A különféle gyógyszeripari csomagolások előállítása terén képviselteti magát a magyar PLASTRADE Packaging és nemzetközi partnerei, a RÖCHLING-HPT Pharma Packaging és a WESTROCK Dispensing Systems. A világ legelismertebb gyógyszeripari márkái által használt csomagolások nemzetközi beszállítói a gyógyszercsomagolás teljes spektrumát lefedik. Széleskörű szabványos megoldásaik mellett innovatív és egyedi alkotóelemeket és szerelvényeket is találhatunk verhetetlen papír-, fúvás- és fröccsöntéses feldolgozási technológiákat is tartalmazó portfóliójukban.

Szintén kelet-közép-európai partnereit keresi a svájci Aptar Pharma, amely korszerű gyógyszer- és hatóanyagbeviteli eszközöket, injekciós- és spray-rendszereket kínál a folyékony hatóanyagokat előállító vállalatok számára, melyek megfelelnek a biotechnológia, egészségügy és gyógyszeripar világszerte fejlődő elvárásainak.

A kongresszusra regisztrált gyártó-, beszállítócégek képviselői és döntéshozói részletes tájékoztató anyagot kapnak a rendezvényt megelőzően, hogy az eseményre felkészülten, egy előre leegyeztetett találkozói listával érkezhessenek meg.

Böngéssze tovább a szakmai kínálatot a rendezvény weboldalán (www.pharmconnect.eu) vagy személyesen a rendezvényen! Specifikus kérdés esetén pedig kérjen bővebb tájékoztatást az [email protected] címen!