fbpx

Work Hotwear – fűthető munkaruházat

Írta: Szerkesztőség - 2018 február 07.

A Karsai Pécs Kft. legújabb termékének, a hazai fejlesztésű Work Hotwearnek a fő célja, hogy a piac igényeit figyelemmel kísérve a legjobb megoldást kínálja azoknak, akik kötelességből hidegben is targoncán végzik a mindennapi munkájukat. Optimális megoldást erre Work Hotwear jelent. A Work Hotwear egy olyan fűthető aláöltözet, melynek fűtését egy hőcserélő rendszeren keresztül a vízhűtéses motorok maradékhője biztosítja. Beszélhetünk targoncáról vagy munkagépről, ez a termék nagymértékben hozzájárul egészségünk védelméhez, ízületeink és izmaink megóvásához, javítva ezáltal a komfortérzetünket és munkabírási képességünket.

A Work Hotwear működési elve

Az összeállítás lelke egy – a motor hűtőjének ki- és bemenő ágára csatolt – hőcserélővel ellátott keringető egység, amely a hűtővíz melegét a ruhában keringő bio-fagyálló folyadéknak átadva biztosítja a viselő folyamatos, kellemes hőérzetét.

A fűtött folyadék hőmérsékletét és a keringetés erősségét az LCD-képernyővel szerelt vezérlőegységről szabályozhatjuk. A hőmérséklet 45-55-65 fok között állítható. Amint a bio-fagyálló elérte a kívánt hőfokot, a rendszer automatikusan leállítja a működést, majd újraindul, ha szükséges. A gépesített összetevők mellett a készlet fontos eleme a ruházat is, amely gyorscsatlakozóval, egy mozdulattal a műszaki egységhez csatlakoztatható. A használatot követően, vagy a rendszerről való ideiglenes lecsatlakoztatás esetén a hőérzetet további 30 percen át megtartja a ruházat.

Érdeklődés esetén keressen minket az alábbi elérhetőségeken!

Karsai Pécs Kft, 7630 Pécs, Finn utca 1. http://www.motohotwear.com[email protected] Hoffmann Zoltán Kereskedelmi igazgató +36 20 397 8673