fbpx

Az ön partnere a vasútlogisztikában!

Írta: Szerkesztőség - 2018 augusztus 02.

A Rail Cargo Logistics – Hungaria Kft. a Rail Cargo Group magyarországi vasúti szállítmányozó vállalata, amely a vasúti és közúti speditőr tevékenység mellett komplex logisztikai szolgáltatásokkal is segíti megrendelőit. A globális szállítási szolgáltatások teljes körével, köztük háztól-házig történő árutovábbítással, rakodásbiztosítással, csomagolással, raktározással és vámeljárással áll ügyfelei rendelkezésére.

Ezeket a tevékenységeket főként az M1/A4 autópályákhoz közeli Győrszemerén, saját logisztikai központjában valósítja meg. A modern logisztikai komplexum 1200 m² állványos, 3300 m² tömbös, valamint 1000 m² temperálást igénylő termékek tárolására is alkalmas kapacitással rendelkezik, a vám- és adóraktári engedélyek birtokában pedig vámeljárásokat is lefolytat. A központ a legújabb ISO, HACCP, illetve GMP+ tanúsítványokkal üzemel. Munkatársai a megrendelők kívánsága szerint végeznek komissiózási, csomagolási, átrakási szolgáltatást. Győrszemere a kiindulópontja a Rail Cargo Logistics – Hungaria belföldi, illetve nemzetközi disztribúciójának is. Ha az áru vasúton érkezik, egy 350 méter hosszú saját iparvágányon fut be a raktárépülethez. Ha kamion hozza a termékeket, a 11 dokkoló rámpa egyikén jut be az épületbe, hogy a megrendelő igénye szerint elfoglalja helyét a polcrendszerű, vagy blokkraktárban, esetleg a temperált raktárrészben. A Rail Cargo Logistics kamionjai közúton fuvaroznak el árukat közvetlenül a vevőkhöz az Európai Unió egész területén. Közúton darabáruk és ömlesztett áruk fuvarozását is végzi.

Bár a vállalat elsősorban a vasúti szállítmányozásra összpontosít, de ha a fuvarfeladat közúton kedvezőbben bonyolítható, akkor közúti speditőri szolgáltatást is nyújt ügyfeleinek. A saját félpótkocsik mellett alvállalkozók igénybevételével biztosít komplex logisztikai megoldásokat versenyképes feltételekkel nemzetközi és belföldi viszonylatokon egyaránt. Szolgáltatásai között az FTL, az LTL, valamint a gyűjtő szállítások bonyolítása is szerepel, igény szerint pedig légi és tengeri ajánlatokat készít.

További információ:

Oncsik Nóra értékesítési menedzser +36 30 699 2687 / [email protected]

Zagyi János logisztikai igazgató +36 30 297 5969 / [email protected]