fbpx

Sikeres tárgyalássorozat a Ghibli Kft. és távol-keleti partnerei között

Írta: Szerkesztőség - 2018 augusztus 30.

Négy állomásból álló üzleti találkozón vett részt a Ghibli Kft. ügyvezető igazgatója Szabó Zoltán és Csizmadi István a cég értékesítési vezetője Kínában, egy évvel azután, hogy az első Changsha – Budapest direkt vonat sikeresen megérkezett Budapestre.

A Ghibli Kft. meghatározó szerepet tölt be a távol-keletről érkező árukat kezelő logisztikai szolgáltatók között. Egyedüli magyar vállalatként két világméretű logisztikai hálózatban, a Combined Logistics Networks-ben és a United Shipping INC-ben is képviselteti magát, emellett a Cosco Shipping International Freight Co., Ltd szerződött partnere. Mára heti rendszerességgel 250-300 db 40’-es konténert és közel 300 tonna légi árut is érkeztet, vámkezel, raktároz és szállítmányoz tovább a legnagyobb európai nagyvárásokba.

A megbeszélések során Pekingben, Hszianban (Xi’an), Sanghajban (Shanghai) és Sencsenben (Shenzhen) eredményes megállapodások születtek, melynek köszönhetően az előzetesen említett tengerentúli forgalom egyre csak növekedni fog a jövőben. Amennyiben bővebb tájékoztatást szeretne a távolkeleti export avagy import légi-, tengeri-, és vasúti szállítmányozási szolgáltatásokról, keresse a Ghibli Kft.-t bizalommal!

Ghibli Kft.

Cím: 1211 Budapest, Petróleum u. 2.

Telefon: +36-1-801-8600Fax: +36-1-801-8601

E-mail: [email protected]
Web: http://www.ghibli.hu