fbpx

1,2 milliós kiírás a legjobb logisztikusoknak

Írta: Kohout Zoltán - 2018 október 08.

Hatodik alkalommal hirdeti meg, idén 1,2 millió forint összdíjazású országos logisztikai csapatbajnokságát a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja a felsőoktatási intézmények nappali tagozatos hallgatói részére. A klub elnöke fontosnak tartja, hogy az egyetemisták lehetőséget kapjanak arra, hogy az elméleti tudásukat a gyakorlatban is alkalmazhassák.

A verseny fő célja a tehetséggondozás és a szakmai kötődés kialakítása a logisztika iránt a bajnokság nyújtotta élmények által. A verseny során a résztvevők lexikális tudása, gyakorlatorientáltsága, csapatmunkára való hajlama, a folyamatok gyors átlátása, a vezetői és innovációs készségeik egyaránt előtérbe kerülnek.

A csapatokat 5 fő hallgató és 1 felkészítő tanár alkotja. A megmérettetésen BSc és MSc képzéseken résztvevő egyetemista és főiskolás nappali tagozatos hallgatók vehetnek részt, mérnöki és gazdasági szakokról, magyarországi és határon túli magyar képzésű felsőoktatási intézményekből. Egy csapatban több különböző felsőoktatási intézmény hallgatói is jelentkezhetnek, ez nem kizáró tényező. Így lehetőség van arra, hogy egy bajnokságon belül a különböző főiskolák, egyetemek nézőpontjai keveredjenek. Egy intézményből több csapat is nevezhet.

A verseny többfordulós, 3 online forduló előzi meg a döntő élő-show-t. Az utolsó fordulóban a csapatok személyesen is találkoznak egymással és a szakmai zsűrivel, ahová a harmadik forduló legjobb csapatai kerülnek be és mérkőznek meg egymással. A fődíjak mellet minden döntőben résztvevő csapat pénzdíjazásban részesül!

A különböző logisztikai feladatok nem csak kiváló szellemi tornát jelentenek a versenyzőknek, de alkotóképességüket is maximálisan alkalmazniuk kell ahhoz, hogy eljussanak a döntő megmérettetésre.

Szabó Zoltán, Ez a logisztikai verseny pedig nagyszerű esélyt kínál a logisztika iránt elkötelezetteknek.

Az ünnepélyes díjátadásra a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek XIII. Nemzetközi Konferenciájának gálavacsoráján kerül sor, Visegrádon 2019. május 16-án, valamint a dobogós csapatok lehetőséget kapnak, hogy a konferencián, logisztikai vezetők előtt is bemutathassák az esettanulmány megoldásukat. A nevezési határidő: 2019. október 31-én jár le, bővebb infó: http://nlvklub.hu/hu/logisztikai-csapatbajnoksag/.