fbpx

Üzenet Solingenből: ITT A MARTOR CÉG MEGÚJULT BIZTONSÁGI CSOMAGBONTÓJA

Írta: Szerkesztőség - 2018 október 20.

Egy „örökzöld” biztonsági csomagbontó újjászületése

A SECUPRO MAXISAFE biztonsági vágó, teljesen automata pengevisszahúzó szerkezetével már 2000 óta hódít a biztonsági kartonnyitók piacán és most elérkezett a megújulásának ideje. A SECUPRO MAXISAFE nagyszerűségét könnyedségének és széles körű alkalmazhatóságának köszönheti. E biztonsági vágó most ergonómiai tekintetben is új szintre emelkedett.

 

Tökéletes kezelhetőség – minden oldalról

A SECUPRO MAXISAFE sikerének titka a 3-oldalú kapcsoló, amely többféle fogást és anyagvágást is lehetővé tesz. A kapcsolók mostantól csúszásgátló bevonattal vannak ellátva, sőt a késház tetején lévő gomb kissé felfelé ívelt, a kényelmesebb használhatóság érdekében. Maga a késház is ergonomikusabban illeszkedik a kézbe és a pengecsere gomb használata is jóval könnyebbé vált.

Sokoldalú és biztonságos vágás

Az új SECUPRO MAXISAFE továbbra is ideális megoldás 3-rétegű karton, műanyag pántolószalag, textilek és sok más vágására. A felső kapcsoló gomb segítségével a fentről lefelé, ill. lentről felfelé irányuló, valamint a talajhoz közeli vágások, egyaránt lehetővé válnak.
Bárhogyan is használja, nyugodtan megbízhat a teljesen automata pengevisszahúzó szerkezetben, amely akkor is működik, ha a pengekapcsolót a vágás folyamán is kinyomva tartja.

Tradíció és innováció

A megújult SECUPRO MAXISAFE biztonsági kés méltó utódja a korábbi 2 és 3 kapcsolós modelleknek. A biztonság és a megbízhatóság a régi, a dizájn és az ergonómia új. Az új alaptípus cikkszáma: No.10130610. Amennyiben további információra van szüksége, mintát vagy ajánlatot szeretne, forduljon hozzánk bizalommal.

Hivatalos MARTOR partner Magyarországon:
PROTEKTOR 2001 Kft.
1094 Budapest, Tűzoltó u. 59.
Tel: 1 323 0523, Fax: 1 323 05324
www.protektor2001.hu
[email protected]