fbpx

Hugo Beck: kettő az egyben

Írta: Szerkesztőség - 2018 november 01.

A legújabb Flowpack X-D ZIP csomagológépen mind a klasszikus flowpack csomagolóanyagok, mind a simítózáras, három oldalán hegesztett tasakok gyárthatóak. Mindkét esetben 100%-ban légmentes csomagolás jön létre. Ezzel az új „kettő az egyben” megoldással helyet és nem utolsósorban beruházási költséget tudnak megtakarítani azok, akik mindkét csomagolóanyag-fajtát szeretnék gyártani. Két gép helyett elég megvásárolni ezt az egy berendezést. A gép kezelése egyszerű, gyártás közben extrém rugalmas, és egyik munkáról a másikra kb. 15 perc alatt áll át. A Flowpack X-D ZIP különösen az élelmiszeripari termékek csomagolásában alkalmazható nagyon jól. Tipikus példa erre a tömbsajt az újból zárható tasakkal. Az újból zárható tasakzárak egyre kedveltebbek a végfelhasználók körében, ez különösen igaz az élelmiszeripari termékekre. A lényeg minden esetben az, hogy a csomagolóanyag praktikus és egyszerűen használható legyen.

A berendezés széles spektrumban gyárt simítózáras csomagolóanyagot, melyek légmentesen zárhatóak. A termékek szállítása vízszintesen történik, a higiénikus és légmentesen záródó csomagolóanyagok nemcsak élelmiszeripari termékek csomagolásához, hanem például kozmetikai és higiéniai termékek csomagolásához is használhatóak.

 

A gép rozsdamentes acélfelülete gondoskodik az optimális tisztítás lehetőségéről és a higiénia megőrzéséről. Teljesítménye fl owpack gyártásnál eléri percenként akár a 100 tasakot, három oldalon hegesztett és simítózárral ellátott tasakok esetében a teljesítmény kb. 80 tasak/perc. Opcióként fóliaváltó automata vagy termotranszfer-nyomtató vásárolható a géphez. A Flowpack X-D ZIP-el biztosan versenybeli előnyhöz jut az a felhasználó, aki a végfelhasználói igényeknek maximálisan szeretne megfelelni. A berendezés előre egyeztetett időpontban megtekinthető a Hugo Beck bemutatótermében, illetve bővebb információkról érdeklődjön a magyarországi képviseletnél, a Prosystem Print Kft.-nél (www.prosystem.hu).