fbpx

Legyen Ön is gépkezelő! Jelentkezzen most a Transzport Studiumhoz!

Írta: Szerkesztőség - 2018 december 23.

Új szakmák mindössze pár hét alatt? Ráadásul most hihetetlen kedvezményekkel? Lehetséges? A Transzport Studiumnál most igen! Iratkozzon be OKJ-s gépkezelői képzéseink valamelyikére, és szerezzen piacképes szakmát mindössze pár hét alatt! Mindezt most akciósan, a lehető legkedvezőbb áron!

 

Mit is kínálunk pontosan?

• OKJ-s Emelőgépkezelő (önjáró és nem önjáró) tanfolyamok – 12 különböző géptípus, melyből 2 típus akciós áron érhető el.

• OKJ-s Földmunkagép kezelő (önjáró és nem önjáró) tanfolyamok – 8 különböző géptípus, melyből 3 típus akciós áron érhető el.

• OKJ-s Targoncavezető tanfolyamok – 3 különböző géptípus, melyek mindegyike az ország egyik legkedvezőbb árán érhető el.

További részletek weboldalunkon! www.transzportstudium.hu

Kedvezményeink

Iskolánk saját gépparkkal rendelkezik! Ha a mi gépeinken szeretné elsajátítani az egyre keresettebb szakmához szükséges gyakorlati tudást, akkor további kedvezményeket biztosítunk a tanfolyam árából. Válassza a fentiek közül bármelyiket, a 70 ezer forintos tanfolyamár helyett, most mindössze 50 ezer forintért szerezhet OKJ-s bizonyítványt. Ezzel azonban nincsen vége, hiszen iskolánkban egyszerre két géptípusból is vizsgázhat egy tanfolyam keretében. Ebben az esetben a 80 ezer forintos tanfolyamár, most 60 ezer forintjába fog kerülni, és máris két szakmával lesz gazdagabb. Ha pedig úgy dönt, mert erre is van lehetőség, hogy három géptípusból is OKJ-s bizonyítványt szeretne, úgy 90 ezer forint helyett, most 70 ezer forintért lehet három piacképes szakma tulajdonosa.

 

Válasszon minket, mert megéri!

Országos viszonylatban is remek áron kínáljuk tanfolyamainkat, mindezt rejtett költségek nélkül. A fenti árak bruttó árak!

A legújabb OKJ-s vizsgát kínáljuk, mellyel együtt az ITM (régebbi nevén NKH-s) igazolványt is megkapja! A mindössze 3 hetes tanfolyamok alatt elméleti és gyakorlati oktatásban is részesül, ha a Transzport Studiumhoz jelentkezik. Iskolánkban profi tanárok oktatnak, így mindenki elsajátíthatja a gépkezelő szakma csínját-bínját, hogy magabiztosan állhasson majd munkába.

Kevés a szakember, sok a munka

Mindenképpen jó választás most gépkezelői szakmát szerezni, mivel a technológiai és gazdasági fejlődésnek köszönhetően egyre több a munkalehetőség a szegmensben, ugyanakkor a szakember egyre kevesebb. Mezőgazdaság, építőipar, raktározás, logisztika stb. területeken könnyedén és piacképes fizetéssel lehet most munkát vállalni, ami valószínűleg a következő években sem fog változni. Amennyiben külföldön szeretne elhelyezkedni, úgy OKJ-s bizonyítványaink az egész Európai Unió területén érvényesek.