fbpx

A UPS szállítmányozási üzletágát ügyfelei a világ legjobbjának választották

Írta: Kalmár Nárcisz - 2019 március 01.

A UPS szállítmányozási üzletága első helyezést ért el a Mastio & Company hatodik éves iparági teljesítményt felmérő benchmarking kutatásában. A független kutatás több mint 1500 szállítmányozási vezető megkérdezésén alapul, felmérve az ügyfelek számára biztosított értéket, valamint a vevők lojalitását.

 

A szállítmányozási üzletágunk munkatársai folyamatosan figyelemmel kísérik az ügyfeleink elvárását, különös tekintettel a KKV-szektorra, és ezek alapján a visszajelzések alapján alakítjuk vállalati kultúránkat és szolgáltatásainkat – mondta Philippe Gilbert, a UPS ellátásilánc-megoldásokért felelős elnöke. – A mostani díjunk munkatársaink hihetetlen teljesítményének elismerését jelentik a világ minden részén, mely teljesítmény a légi és tengeri szállítmányozási szolgáltatásaink 2018-as eredményeiben is tükröződött.

Platform továbbfejlesztés

A Mastio kutatás olyan területeket azonosít, melyek a legnagyobb hozzáadott értéket jelentik a szállítmányozók számára, mint a szállítás biztonsága, az időre történő szállítás és a kiszállítás megvalósítása, melyek a UPS legfőbb kompetenciái. A megkérdezett döntéshozók ezen kívül kiemelték a szállítmányok nyomon követhetőségének és a megküldött értesítések fontosságát az ügyfélérték és -elégedettség szempontjából.

Az ügyfelek ezen elemek iránt tanúsított érdeklődése nyomán a UPS szállítmányozási üzletága bejelentette Flex Global View nyomonkövetési platformjának továbbfejlesztését. A UPS nagyjából hathetente ad ki frissítéseket a platformhoz. A legutolsó frissítés a kezelőfelület fejlesztését és a támogatott nyelvek kiterjesztését tartalmazta. Az új fejlesztés révén a felhasználók egyszerűbben juthatnak az ellátással kapcsolatos információkhoz a szállítmányokról, a vámhatósági bejegyzésekről, a raktárkészletekről és a megrendelésekről.

 

Az új funkciók:

  • Új kezelőfelület révén az ellátási lánc adatok könnyebben elérhetők.
  • Új riportkészítő eszköz, a legújabb adat-megjelenítési eszközökkel.
  • Spanyol, francia, és mandarin nyelv.

Az egyre szofisztikáltabb ellátási láncok korában a UPS nagyban leegyszerűsíti az ügyfelek számára a globális kereskedelem nehézségeinek kezelését ezen a fontos technológiai eszközön keresztül  – mondta Mike Harrell, a UPS szállítmányozás európai vezetője. – A Flex Global Viewhoz hasonló ellátásilánc-megoldások, valamint a tény, hogy a UPS az egyik legtapasztaltabb cég a világon vámügynökösködés terén, nagyban csökkentik az ügyfeleink kockázatát, és maximalizálják a sikerüket.

A legújabb adat-megjelenítési eszközök használatával a Flex Global View honlapja az ellátásilánc-tranzakciókat olyan formában jeleníti meg, mely lehetővé teszi az egyes szállítmányok, illetve vámbejegyzések listáját gyors, egyszerű listázását. A UPS 2019-ben további fejlesztéseket végez Flex Global View-n.