fbpx

Pályázzon a GPwA 2019 Zöld Díjra!

Írta: Csomor Zsolt - 2019 március 30.

2019-ben a több évtizede a papír- és nyomdaipar szolgálatában álló P&E Kft. immár kilencedik alkalommal hirdeti meg a GPwA Zöld Díjat, aminek beadási határideje 2019. június 30.

 

A P&E Kft. a papír-, a nyomda- és a csomagolóipar területén végzett kiemelkedő környezetközpontú vállalatirányítási tevékenysége, környezetkímélő technológiák alkalmazása, valamint a környezettudatosság fejlesztése területén végzett tudatformáló és példamutató tevékenység elismerésére hazánkban elsőként dolgozta ki 2011-ben a szakma Zöld Díj rendszerét, a GPwA-t. A díj független minősítése révén a szervezetek hivatalosan és emblematikusan is megkülönböztethetők.

Az idei évben az alábbi kategóriákban nyújtható be pályázat:

  • Az Év Zöld Papírkereskedője
  • Az Év Zöld Nyomdája
  • Az Év Zöld Csomagolóanyag-gyártója

A részvételi szándékot rögzítő pályázati dokumentáció magyar nyelvű, cégszerűen aláírt 1 eredeti példányát 2019. június 30-ig postán kell eljuttatni az alábbi címre: P&E – GPwA 2019, dr. Schulz Péter projektvezető, 2000 Szentendre, Kisforrás u. 22.

A pályázati felhívás és a pályázati útmutató a http://www.p-e.hu/?page_id=850# honlapon érhető el, ahol a pályázati költségekről is tájékozódhat.