fbpx

Teljes munkaidős állast kínál a MOL Growww programja

Írta: Kalmár Nárcisz - 2019 március 05.

A Growww egy szuper, 12 hónapos program azoknak a fiúknak és lányoknak, akik elvégezték az egyetemi BA vagy MA képzést, és szeretnék a pályafutásukat az egyik közép-kelet-európai nagyvállalatnál kezdeni, adta közzé a MOL Magyarország.

 

Ki jelentkezhet?

A program a legfeljebb egyéves szakmai tapasztalattal bírók számára is nyitott. Ez nem gyakornoki munka, hanem teljes munkaidős állás, amelyben garantáltan ellátnak feladatokkal. A határozott időtartamú szerződés miatt sem kell aggódni: a growwwerek 80%-a továbbra is a MOL-csoportnál dolgozik. Hazánkban a MOL Magyarország vállalattal karöltve valósul meg a program, így a MOL-csoport nemzetközi hálózatának is a része lehet, aki jelentkezik (ezért jól jön az angol nyelvtudás).

A legkülönbözőbb szakirányokról (kiskereskedelem, beszerzés, logisztika, földtudományok, kutatás-fejlesztés) várják a jelentkezőket, tehát nem kötelező mérnöknek vagy közgazdásznak lenni, hogy dolgozhass. A program teljes idejére biztosítanak egy mentort, aki segít felülkerekedni a nehézségeken.

A megbecsülés

A MOL-csoportnál nemcsak a kiemelt fizetésre összpontosítanak, hanem egy komplett juttatási csomaggal is kecsegtetnek; Magyarországon ebbe sok minden beletartozik, így pl. cafetéria, mobiltelefon, számítógép, egészségbiztosítás stb.

Ha készen állsz, hogy beindítsd a karrieredet, akkor a következő linken jelentkezhetsz https://mol.hu/hu/karrier/growww/