fbpx

Szervezzen ingyenes programot a logisztika napja alkalmából!

Írta: Csomor Zsolt - 2019 április 03.

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) immár nyolcadik alkalommal segít a jelentkezőknek, hogy a Magyar Logisztika napján megrendezett ingyenes programjaik híre eljusson a logisztika iránt érdeklődőkhöz.

 

A társaság várja azok jelentkezését, akik szívesen szerveznek logisztikával kapcsolatos ingyenes programot laikusok és/vagy a szakmai közönség számára a logisztika napja alkalmából: oktatási intézményeket, szakmai szervezeteket, vállalatokat, de akár magánszemélyeket is várnak.

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság javasolja, hogy minél kreatívabb rendezvénnyel készüljenek, hogy megmutathassák, mi mindent jelent az ellátási láncok hatékony és gördülékeny működésének biztosítása, hiszen tágabb értelemben véve erről szól ennek a szektornak a tevékenysége.

Programjavaslatok:

  • üzemlátogatás, ahol a teljesen laikus érdeklődők is beleshetnek egy gyártó vagy termelő cég mindennapjaiba
  • nyílt nap, ahol logisztikai szolgáltatók mutathatják be a nagyközönség számára is érdekes innovatív megoldásaikat
  • minikonferencia vagy találkozó, ahol a szakmai szervezetek vagy oktatási intézmények adhatnak fórumot különféle szakmai eszmecserének
  • bármilyen nem hagyományos rendezvény, ami felkeltheti az érdeklődést a szakma iránt, de a társaság is szívesen segít az ötletelésben.

A tavalyi év programjaiból itt bőven talál ízelítőt.

Az MLBKT végzi a programkínálat koordinálását és promócióját, de az események megszervezésben nem vesz rész. A regisztrációs linken lehet eseményt bejelenteni, ezeket folyamatosan teszik közzé honlapukon, és kezelik a befutó jelentkezéseket, amennyiben regisztrációköteles eseményről van szó.

A társaság folyamatosan frissíti a honlapot a beérkező programokkal, olvasható az MLBKT oldalán.