fbpx

Díjazták a Jungheinrich tolóoszlopos targoncáját

Írta: Csomor Zsolt - 2019 május 08.

A világ első, teljesen integrált lítiumion-akkumulátorral működő tolóoszlopos targoncája, a Jungheinrich ETV 216i típusa elnyerte az Év Targoncája (IFOY Award) Díjat. A zsűri döntésében mérvadó szempontként szerepelt az ETV 216i kiemelkedő felhasználói előnye.

Az egyedileg készített lítiumion-akkumulátor beépítése a targoncák új generációját teszi lehetővé. Christian Erlach, a Jungheinrich értékesítési és marketing igazgatója úgy nyilatkozott, hogy az iparágban elsőként következetesen kihasználták a lítiumion-technológia előnyeit a targoncák formai kialakításában. A fixen beépített akkumulátornak köszönhetően az ETV 216i kategóriájának a legkompaktabb és a legteljesítőképesebb gépe.

A Jungheinrich ügyfelei is profitálnak a gép kiemelkedő tulajdonságaiból, melyek jobb ergonómiát, könnyebb manőverezést és nagyobb hatékonyságot biztosítanak. A Jungheinrich a jövőben más géptípusoknál is kihasználja a dizájn kialakítása során a lítiumion-technológia előnyeit, amivel a targoncák teljesen új generációját hozza létre.

A fixen beépített akkumulátornak köszönhetően a gép rendkívül kompakt és könnyen mozog a raktárban. Az ETV 216i érezhetően nagyobb mozgásszabadságot, valamint jobb kilátást nyújt a kezelőnek. Ennek köszönhetően rendkívül felhasználóbarát és biztonságos.