fbpx

Magyarországon is piacra lépett az IT Genetics

Írta: Kalmár Nárcisz - 2019 május 03.

Új versenytárs érkezett az integrált termelési, logisztikai és kereskedelemi szolgáltatásokat nyújtó vállalkozások hazai piacára. A 12 éves tapasztalattal rendelkező román IT Genetics az automatizált azonosítás és vonalkódos adatgyűjtés, a címkézési rendszerek, a POS rendszerek, az értékesítés és a mobil szolgáltatások, valamint a vezeték nélküli hálózati berendezések területén biztosítja mostantól a megoldásait a magyar cégeknek is.

Ennek első lépéseként elindították a www.itgstore.hu elnevezésű, üzleti vásárlóknak szóló oldalt, amelyen 10000 különböző berendezést, kellékanyagot és más tartozékokat kínálnak.

 

Az IT Genetics-et 2007-ben, Bukarestben alapította két fiatal vállalkozó, Liviu Sima és Stefan Axinte, akiknek az akkor kezdődő gazdasági válság ellenére sikerült rövid idő alatt erős pozíciókat kiépíteniük a román piacon. A vállalkozás azóta is erőteljes növekedést produkál. Minden évben 30 százalékos vagy afölötti forgalombővülést képes elérni, köszönhetően annak is, hogy olyan gyártókkal dolgozik szorosan együtt, mint a Star Micronics, a Zebra, a Brother, a Honeywell, a Datalogic, a Citizen, a TRC, a Unitech, a SATO vagy a Datacard.

 

Az IT Genetics az elmúlt 12 évben több mint 9000 cégnek adott üzleti hatékonyságot növelő berendezéseket, köztük olyan multiknak, mint az IKEA, az Unilever, a Hyundai, az eMag vagy a Telekom.

 

A magyarországi piacra lépés az IT Genetics kelet-európai terjeszkedésének első állomása.