fbpx

Idén ismét országos kamionhúzó verseny

Írta: Csomor Zsolt - 2019 június 03.

Az Eurotrade Kft. aktivitásának egyik mérföldkőjének ígérkezik az idei kamionhúzó verseny. A 29 éves vállalat és a HSMA – Magyar Erősemberek Szövetsége továbbfejleszti az előző évi sikeres együttműködést.

Tavaly az Eurotrade Kft. M1 Truck Centrumában megrendezésre került Páros Kamionhúzó Országos Bajnokság Eurotrade Kupa 2018. rendkívüli sikert aratott. A versenyről készült felvételt a Sport1 TV felvételről sugározta, és többször ismételte. Az Eurotrade Kft. brandépítő munkájának új elemei a sportrendezvények, de a rengeteg pozitív visszajelzés meggyőzte a vállalkozást, hogy az építőipari nehézgépek és munkagépek, valamint a HSMA sportolóinak kiemelkedő teljesítménye jól kommunikálható együtt. Éppen ezért a korábbi, egy helyszínes versenyt 2019-ben 4 helyszínes (3 selejtező + 1 döntő) szabályos bajnoksággá fejlesztik.

Az ország különböző pontjain rendezik meg a területi selejtezőket, ahol a versenyzőknek egyéniben egy 3 tengelyes Iveco Trakkert vagy (a versenyigazgatóság döntése alapján) 2 egymással összekötött Iveco Stralis nyergesvontatót kell elhúzniuk. A selejtezőket minden esetben a kamionokhoz vagy az erősemberekhez köthető népszerű rendezvények részeként a nézőközönség előtt rendezik meg.

A sikeres húzások egyben belépők is az őszi országos döntőre, amit 2019. november 5-én, ismét az Eurotrade Kft. központi telephelyén, az M1 Truck Centrumban rendeznek meg.

Selejtező helyszínek:

2019.06.08. Győrszemere Kamionos Fesztivál 2019

2019.07.20. Szeged XXIX. Nemzetközi Kamionos Country Találkozó

2019.08.02. Siófok Scitec Muscle Beach 2019

Az Eurotrade Kft. és a HSMA vár minden érdeklődőt a selejtezőkre, ahol a bajnok autókkal és a győztesekkel akár közös fotók is készülhetnek.