fbpx

Új vezetővel dübörög tovább a Dachser Food üzletága

Írta: Kalmár Nárcisz - 2019 július 18.

Új vezetőt köszöntenek Magyarország egyik vezető logisztikai vállalata, a Liegl&Dachser csapatában. Darvasi Árpádot, az élelmiszer-logisztikai üzletág új vezetőjét 2019 első félévében nevezték ki.

Darvasi Árpád a Liegl&Dachser magyar élelmiszer-logisztikai üzletágának frissen kinevezett vezetője. Tanulmányait a Corvinus Egyetemen végezte logisztikai menedzsment szakértőként. Csaknem 20 éve dolgozik a szektorban, mialatt széles körű szakmai tapasztalatot szerzett a logisztikai szolgáltatások területén. Magyarország egyik piacvezető logisztikai vállalatánál, a Liegl&Dachsernél jelenleg Branch Manager pozíciót tölt be. Feladatai közé tartozik a magyarországi leányvállalat teljes élelmiszer-logisztikai tevékenységének irányítása, az üzletág szakmai fejlődésének menedzselése nemcsak Budapesten, hanem a vállalat vidéki élelmiszer-logisztikai telephelyein, Miskolcon, Szegeden, Debrecenben is. A Dachser élelmiszer-logisztikai üzletága a különböző hőmérsékleti zónákban kezelt termékek teljes logisztikai feladataira kínál hatékony megoldásokat ügyfelei számára, többek között nemzetközi gyűjtőszállítmányozást, disztribúciót és raktárlogisztikai szolgáltatásokat. A termékcsoport által igényelt magas minőségű szolgáltatást jól képzett szakembergárdával, stabil informatikai háttérrel és országos depólefedettséggel biztosítja.

Darvasi Árpád terveiről, célkitűzéseiről így nyilatkozik: – Az élelmiszer-logisztika területén az egyik, ha nem a legfontosabb szempont a minőség. A minőségi szolgáltatás fontosságát, a precíz szállítást – különösen a hőmérséklet-érzékeny áruk esetében – nem lehet túlértékelni. A Liegl&Dachsernél minden nap, minden szállításkor, minden egyes tétel raktározásakor ezeket az elveket tartjuk szem előtt. Ezt a jövőben sem tervezzük másként. Tervezzük raktárkapacitásunk bővítését, valamint ügyfélkörünk folyamatos szélesítésén is dolgozunk.