fbpx

Megjelent a MEWA új munkavédelmi katalógusa

Írta: Csomor Zsolt - 2019 szeptember 13.

Több mint 300 oldalon 10 ezer munkavédelmi terméket mutat be a MEWA frissen megjelent katalógusa. Neves márkák és újdonságok garantálják a minőséget és funkcionalitást, hogy a cégek maximális védelmet nyújthassanak dolgozóiknak.


Forrás: MEWA

A MEWA munkavédelmi márka katalógusában mindenki gyorsan megtalálja a számára fontos termékeket. A műhelyek és ipari vállalatok számára összeállított kötet első oldalain bemutatják a legkiemelkedőbb termékeket.

A MEWA segít kiválasztani a legmegfelelőbb munkavédelmi lábbelit
A vállalat saját márkája, a KORSAR új termékekkel rukkol elő a munkavédelmi ruházat, lábbelik és kesztyűk kategóriájában. Az Elten nevű gyártó is szélesítette választékát, amelyben magas minőségű biztonsági cipőket találunk a láb optimális védelmére, méghozzá a különböző munkakörökre optimalizált változatokban.

A MEWA háromlépcsős rendszerben segít a legmegfelelőbb lábbeli kiválasztásában: az egyéni tanácsadás részlépéseit az igény elemzése, a modell kiválasztása és annak felpróbálása alkotják. Az utolsó fázisban már a MEWA szakértője személyesen is segítséget nyújt a helyszínen: ez biztosítja, hogy a legmegfelelőbb cipőt válasszuk.

A MEWA a munkaruházat személyessé tételét is támogatja. Többféle anyagot és eljárást is lehet választani a cég logójának, valamint a munkatársak nevének megjelenítésére a ruházaton. Ebben segít a cég hímzéssel és logózással foglalkozó részlege, amely jelentős tapasztalatokkal rendelkezik az egységes céges megjelenés terén.

Minden termék és szolgáltatás megtalálható a jól strukturál buy4work.mewa.hu online áruházban, ahol néhány kattintással megrendelhetők a legismertebb márkák termékei.