fbpx

Holnap nyílik az AUTOMOTIVE HUNGARY

Írta: Kalmár Nárcisz - 2019 október 15.

Az AUTOMOTIVE HUNGARY bemutatja a járműiparra jellemző ágazati mátrixot, amelyben az elektronika, a számítástechnika, a szoftver-, gép-, műanyag-, üveg- és vegyipar, ill. a kompozitipar egyes elemei egyaránt megtalálhatók.

Az autógyárak részvételén túl kiállítanak az alkatrészgyártók, a gyártási folyamatok és beszállítói szolgáltatások képviselői; gépjárműipari egységek és rendszerek, üzemi gyártóberendezések előállítói, forgalmazói, rendszerintegrátorok, valamint az iparághoz kapcsolódó szolgáltatók képviselői.

A négy magyarországi autógyár – Audi, Mercedes, Opel és Suzuki – mellett számos, a saját területén meghatározó cég lesz jelen kiállítóként: TIER1-es, TIER2-es és TIER 3-as beszállítók, az iparághoz kapcsolódó szolgáltatók, állami szervezetek és a szakmát képviselő szövetségek kollektív standjai várják a látogatókat.

AUTOMOTIVE – TECHTOGETHER

Idén kerül sor a 6. TECHTOGETHER verseny lebonyolításra, melynek célja most is a szorosabb kapcsolatteremtés a műszaki felsőoktatásban tanulók és járműipari cégek között. Emellett a verseny a műszaki pályát is népszerűsíti a nézőként résztvevő középiskolás fiatalok előtt.

A részletekért és jelentkezésért kattintson IDE!