fbpx

A logisztika kihívásaihoz válassza partnerként a Megadyne-t!

Írta: Szerkesztőség - 2020 február 27.

Az állandóan változó piacok rugalmas és innovatív logisztikát igényelnek. A folyamatokat állandóan optimalizálni kell, és a Megadyne képes kezelni ezt a kihívást. Éveken keresztül, szakembereinkkel együttműködve dolgoztunk a jelentősebb vállalatokkal, melyek részt vesznek a Logimaton, bemutatva az ágazat legjobb és innovatív megoldásainkat: Isoran RPP Steel, Megalinear GW, QST System, valamint a legújabb Megalinear ID és Megapower EC-t.

A Megalinear ID TPU 92 +/- 4 ShA-ból készül, 32 mm-es szélességtől, programozott mikrochippel ellátva, amely képes kommunikációs eszközökkel való adatátvitelre, például okostelefonokkal az adatok továbbítására: fogosztás típus, tételszám, gyártási hely, vagy akár további információk közlésére. A szíj nagyszilárdságú cinkbevonatú szálerősítéssel rendelkezik, különféle anyagokkal gyártható, beleértve a rozsdamentes acélt és a kevlart is, az állandó méret és minimális nyúlás érdekében.

Megapower EC (EC jelentése: elektromosan konduktív). Ez a szíj nem generál szikrákat vagy elektrosztatikus töltéseket, és minimális karbantartás mellett biztosítja a magas szintű teljesítményt.

Tegye próbára szakértőinket a Logimat 5. csarnok | C31 standján!

www.megadynegroup.com