fbpx

Exkluzív fülkével ünnepel a DAF

Írta: Csomor Zsolt - 2020 február 20.

A DAF a piacon kapható legnagyobb és legkényelmesebb fülke fényűző és különleges, csíkos változatával ünnepeli a 250 ezer darab Super Space Cab fülkével eladott DAF XF típust.

A legújabb DAF XF Super Space Cab fülkéje a legideálisabb a járművezető számára a munkához és az alváshoz, amit felülmúlhatatlan ergonómia, gyönyörű díszítés és rendkívül tágas kialakítás jellemez. A fülke térfogata nem kevesebb, mint 12,6 m3, így a piacon ez a legtágasabb típus. Az XF Super Space Cab lenyűgöző, 2,23 méteres állóteret kínál, és 925 literes tárhelyet biztosít. Két tágas ággyal felszerelt, melyek közül az alsó 80 cm széles és 2,20 méter hosszú. Nem véletlen tehát, hogy a DAF XF típusok felét Super Space Cab fülkével rendelik.

A most megjelent DAF XF Super Space Cab Celebration Edition ünnepi kiadás 4×2 FT és 6×2 FTG vontató változatban, valamint minden tehergépkocsi konfigurációban kapható. A teljesítmény tekintetében a 330 kW/450 lóerő teljesítményű PACCAR MX-11 vagy a 355 kW/480 LE vagy 390 kW/530 LE teljesítményű PACCAR MX-13 motor választható.

E „speciális” kivitelt a gyártó országspecifikusan készíti: minden változat a helyi ügyféligénynek megfelelően konfigurált, de minden Celebration Edition modell gyönyörű, exkluzív belsővel rendelkezik, beleértve a konyak színű bőrcsomagot is. Az ágyak pedig mind a DAF 15 cm vastag Xtra Comfort matracával rendelkeznek. Alapfelszereltség a gyors DAF TNR navigációs rendszer, a DAF lenyűgözően nagy hűtőszekrénye, valamint a legkiterjedtebb klímavezérlés, beleértve a hátsó falról történő működtetést is.

A DAF XF Super Space Cab Celebration Edition mostantól minden hivatalos DAF márkakereskedőnél választható.


képek forrása: DAF Trucks