fbpx

A folyamatos képzés az első lépés a sikeres innováció felé

Írta: Szerkesztőség - 2020 április 20.

A DIGITAL INNOVATION WORKSHOP olyan vezetőknek szól, akik a teljes gyártási folyamat különböző szakaszaiban részt vesznek a koncepciótól kezdve a tervezésen és a gyártáson át az értékesítésig, valamint az ügyfelek értékesítés utáni kiszolgálásában is.

Napjaink kihívásaira új technológiák megismerésével és azok szakszerű alkalmazásával készülhetünk fel. Amikor ezeket a technológiákat az emberi kreativitással és folyamatos innovációval párosítjuk, még többet érhetünk el.

Sokan és sokat beszéltek már a „jobb ígéretéről”, amely a technológiának köszönhetően egyre inkább elérhetővé válik. De az ígéret megvalósításához lépéseket kell tenni, és támogatni kell a megújulást.

Az Autodesk legmagasabb minősítéssel rendelkező magyarországi partnereként a Varinex-CADStudio Kft. innovációs online workshop rendezvényt szervez. Az idei első DIGITAL INNOVATION WORKSHOP online rendezvény 2020. április 30-án 10 órától veszi kezdetét, ahol megismerheti azon képességeket, amelyek kritikus jelentőségűek a növekedés és a jövedelmezőség szempontjából. Ezen felül megismerheti, hogy miként képes a felhőben a rendelkezésre álló számítási erőforrások segítségével a mesterséges intelligencia és a gépi tanulás olyan tervezési megoldásokkal előállni, amelyekre senki sem gondolt, és képes több lehetséges gyártástechnológiát figyelembe venni. A generatív tervezés felhőalapú technológiák használatával rugalmas hozzáférést biztosít az adatokhoz. Szinte végtelen adattárolási képességgel és számítási teljesítménnyel pedig új módokon segíti az együttműködést.

A megszerzett ismereteket használja fel munkája során! A folyamatos tanulás, képzés és a megszerzett tudás szinten tartása az első lépés a sikeres innováció felé.

Regisztráció és további információ >>>

Kép forrása: Varinex-CADStudio Kft.