fbpx

Automata kisáruraktár – az Ön igényeire szabva

Írta: Szerkesztőség - 2020 április 09.

SR-LOGISTIC Raktártechnika Kft.

Automata raktári megoldásaink mára már kis- és középvállalatok számára is elérhetővé váltak. A raktári folyamatok automatizálása jelentős helyzeti előnyt biztosít partnereink számára a piacon. Gyors, pontos, hatékony, automatizált logisztikai folyamatoknak köszönhetően növekszik a vásárlók kiszolgálásának minősége is.

Dobozos automata raktári megoldással nemcsak a tárolás, de a komissiózás is automatizálhatóvá válik. Az általunk kínált automata raktár integrált raktárirányítási- és anyagáramlási-rendszere teljesen a partnereink igényeire szabható, és számtalan funkcionalitással ruházza fel a rendszert (például: egyedi leltárfunkciók, ABC analízis szerinti tárolótér-optimalizáció, intelligens ki és betárolási folyamatok, ellenőrzőfunkciók, személyre szabott riportok stb). Interfészen keresztül stabilan kommunikálunk bármilyen a partner oldalán lévő szoftveres háttérrel.

Raktári automatizálás előnyei:

• akár 40-60% helymegtakarítás;

• akár 60% emberi erőforrás megtakarítás;

• akár 100% szedési sebesség és/vagy tételszám növekedés;

• pontossá, teljesen nyomon követhetővé válnak a folyamatok;

• partner igényeire szabható szoftveres háttér;

• kis üzemeltetési költségek.

A kiváló minőségű alapanyagok, és a beépülő alkatrészek mellett kimagaslóan jó árat tudunk biztosítani partnereinknek. A moduláris felépítés és a standardizált alkatrészek könnyen konfigurálhatók, egyszerű rendszert képeznek, melynek tervezési-, szállítási- és installálási- ideje töredéke más hasonló rendszerekének. Rakodógépeink nagy sebességgel végzik feladatukat, 3 m/s2 gyorsulás mellett 5 m/s-os haladási sebességet érünk el, emellett kimagasló hatékonyságot tudunk elérni egyedi dupla teherfelvevős rendszereinkkel, aminek lényege, hogy egy rakodógépen két teherfelvevő tudja végezni a be- és kitárolási folyamatokat.

Áru az emberhez

Az általunk felépített automata raktárból kikomissiózott árut szállítópályákon juttatjuk el a célállomásra. Moduláris szállítópályáink természetesen önállóan is nagy segítséget nyújthatnak partnereinknek. A moduláris felépítésnek köszönhetően könnyen tudjuk automatizálni és a partnereink igényeire szabni az anyagmozgatási- vagy szortírozási folyamatok megoldását.

Megbízhatóság, karbantartás, azonnali rendelkezésre állás

Egy automata raktár esetén kimagaslóan fontos a rendelkezésre állás. Magyar karbantartócsapatunknak köszönhetően heti 7 nap, napi 24 órában tudjuk a lehető leggyorsabban kiszolgálni a karbantartási igényeket.

Tel: +36-20-9-681-886
E-mail:
[email protected]
WEB: www.sr-logistic.hu