fbpx

Már igényelhető az NHP Hajrá a Budapest Banknál

Írta: Szerkesztőség - 2020 április 21.

Az új Növekedési Hitel Program Hajrá konstrukcióval 1500 milliárd forintnyi forrás nyílik meg a vállalatok számára, amely legfőbb célja a munkahelyek és a hazai gazdaság versenyképességének megtartása, illetve erősítése.

A Magyar Nemzeti Bank 2013-ban indította el a Növekedési Hitelprogramot, amely több ütemben és konstrukcióban hamar az egyik legnépszerűbb korszerűsítést, illetve beruházást finanszírozó eszközzé vált.

A koronavírus járvány okozta krízishelyzetben a cégek számára kulcsfontosságú, hogy kedvező kamatozású és kiszámítható anyagi terhet jelentő eszközökkel őrizhessék meg pénzügyi stabilitásukat és a munkahelyeket, valamint megvalósíthassák a korábban eltervezett beruházásaikat.

Az NHP Hajrá beruházások finanszírozására, lízingre, forgóeszköz (szállító, készlet, vagy akár munkabér) finanszírozásra, hitelkiváltásra és cégfelvásárlás finanszírozásra is fordítható mindössze 2,5 százalékos kamattal, alátámasztott igény esetén akár 20 év futamidővel.

A Budapest Bank az új NHP Hajrá konstrukciót is az elsők között kezdi közvetíteni a vállalati ügyfelek részére, és kibővített kapacitásokkal, valamint olyan digitális megoldásokkal segíti a minél hatékonyabb ügyintézést, mint a távoli aláírás bevezetése.

A Budapest Bank hisz abban, hogy a hosszútávú és sikeres együttműködés alapja a kölcsönös bizalom és az ügyfeleink megismerése. A járvány okozta vészhelyzet megerősítette, hogy a hosszú évek óta változatlan stratégiájuk kiválóan működik. Azt tapasztalják, hogy ügyfeleik bíznak abban, hogy a Budapest Bank a nehéz helyzetben is megtalálja a számukra legmegfelelőbb megoldást. Az NHP Hajrá pedig rugalmasságával és széles felhasználhatóságával nagy segítség lehet a kihívások leküzdésében, jelentette ki Kasziba Levente a Budapest Bank vállalati üzletágvezetője. Ezzel párhuzamosan folyamatosan készülnek a Gazdaságvédelmi Program keretében, a közeljövőben várhatóan kihirdetésre kerülő további kamattámogatott hitel- és garanciatermékek bevezetésére: határozott szándékuk, hogy ezen eszközöket is a legelsők között bocsátsák a vállalkozások rendelkezésére.