fbpx

Optimális védelem termékének a népszerű szállítási módokhoz

Írta: Szerkesztőség - 2020 április 29.

A magyar gyártócégek folyamatosan fejlődnek, a termékeik mára több földrészre utaznak. Egyre inkább hangsúlyosabbá válik a minőségi, megbízható csomagolóanyag és a professzionális csomagolástechnológia.

A szállítási károk kockázatát az általunk tervezett és gyártott csomagolóanyagok észszerű mértékre csökkentik, a csomagolási szolgáltatásunkkal pedig átvállaljuk azt. Szolgáltatásaink és az árucikkek iránt felelősséggel tartozunk; munkánkra teljeskörű garanciát vállalunk, és felelősségbiztosításunkkal 100%-san megbízhatóvá tesszük.

Mindezek mögött remekül működő szakmai csapatunk áll. Kollégáink közel 2 évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az ipari csomagolástechnika területén.

Cégfilozófiánk egyszerű: számunkra mindennél fontosabb az Ön termékének épsége és biztonsága. Éppen ezért cégünk a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően pont azt a kellő mértékű biztonságot és védelmet garantálja, amit árucikkei számára a termék értéke és a szállítás indokol.

Milyen csomagolást válasszon termékének?

Alapvetően három fő paraméter határozza meg, hogy milyen az optimális csomagolás:

  • a szállítás módja,
  • a termék végcélja,
  • a termék összetétele.

Az alábbi megoldásokat kínáljuk az egyes szállítási módokhoz.

Légi csomagolás

A légi szállítás a nemzetközi árufuvarozás mintegy 35%-át teszi ki. Gyors, megbízható és kivételesen jól tervezhető szállítási forma.

Multimodális szállítási formáról beszélünk, tehát közúti fuvarozásra is mindenképpen szükség van a reptérre való beszállításhoz, illetve a címzetthez való kiszállításhoz.

Ennél a csomagolási módnál az alkalmazott rögzítési technológia módja is meghatározó, hiszen a nagy gyorsulás, rázkódás miatt a szállítmány fokozott mértékű, dinamikus igénybevételnek van kitéve.

Olyan sajátos csomagolóanyagokat kínálunk, melyek a leginkább alkalmasak arra, hogy mechanikai védelmet biztosítsanak áruinak. Modern gépekkel felszerelt doboz- és ládaüzemünkben eredményesen és gyorsan folyik a termelés,

  • megtervezzük és megvalósítjuk azt a csomagolást, amely a szállításhoz a legmegfelelőbb,
  • üzemeinkben vagy az Ön cégének telephelyén csomagolunk.

Bővebb információ weboldalunkon! Kattintson!

Tengeri csomagolás

A tengeri fuvarozás a nagy mennyiségi kapacitás és a költséghatékonyság miatt az egyik legnépszerűbb szállítási forma szerte a világon.

Amivel azonban sokan nem számolnak, az a hosszú tranzitidő alatt fellépő extrém áru-igénybevétel. A sós levegő és az 50% feletti relatív páratartalom drasztikusan megemeli a korrózió és a penész kialakulásának kockázatát.

Bővebb információ weboldalunkon! Kattintson!

Veszélyes áru csomagolása

Közel 20 éve készítünk fel veszélyes árut légi szállításra, a veszélyes áru nyilatkozat kitöltésével együtt, rövid határidővel. Szakszerűen becsomagoljuk veszélyes áruként besorolt termékeit és elkészítjük a hozzájuk tartozó dokumentumokat.

A veszélyes áruk szállításra való felkészítése fokozott figyelmet igényel. A veszélyes áruk szállításra való előkészítése speciális és szerteágazó szakmai ismereteket követel meg. A nemzetközi jogszabályok és előírások akár évente változhatnak.

Az Ön terméke is veszélyes árunak minősül?

A veszélyes áru egyértelműen meghatározott fuvarjogi kategória. Az árukat az általuk okozható kár típusától függően kilenc nagy osztályba sorolják, mint például: gyúlékony gázok, szerves peroxidok, maró vagy fertőző anyagok.

Tudta? Minden esetben a feladó kötelessége, hogy a veszélyes árut az előírásoknak megfelelően csomagolja be, címkézze fel, valamint, hogy kitöltse a megfelelő dokumentumokat!

Az előírásoknak 100%-osan megfelelő, minősített csomagolóeszközt használunk:

• biztonságosan becsomagoljuk küldeményét

• a csomagoláson elhelyezzük a különböző bárcákat, jelöléseket

• gondoskodunk a szükséges veszélyes áru nyilatkozatról

Azaz: a veszélyes árut teljeskörűen felkészítjük a szállításra!

Bővebb információ weboldalunkon! Kattintson!

 

Egyedi csomagolási szolgáltatások

A KIFOGÁSTALANUL MEGTERVEZETT ÉS KIVITELEZETT CSOMAGOLÁS NEM csak a legnagyobbak KIVÁLTSÁGA!

Az áruk biztonságos szállítása és raktározása ma már egyáltalán nem számít luxusnak, hanem inkább alapkövetelménynek tekinthető.

Egy kisvállalkozásnak is ugyanolyan gondot és figyelmet kell fordítania a csomagolás minőségére és mikéntjére, mint nagyobb versenytársainak.

Világszínvonalú termékeink hazai és nemzetközi forrásból származó, elsőrangú alapanyagokból készülnek, melyeket megfizethető áron kínálunk Önnek. Saját doboz- és ládaüzemünkben a minőségi termelésre helyezzük a hangsúlyt. Gépeinket szüntelenül karban tartjuk, eszközállományunkat folyamatosan bővítjük. A teljes gyártási folyamatot ellenőrizzük a tervezéstől egészen a késztermékekig.

Termékválasztékunkból:

  • Faládák, hullámkarton dobozok szabvány és egyedi méretben, egy vagy akár két színnel szitázva.
  • Különleges HPL dobozok: hűtődoboz, faelemmel kombinált, habbal bélelt, kimetszett … stb.
  • Kiegészítők: vágott lapok, rekesztékek, tálcák, méretre vágott hullámpapír lemezek.
  • Fóliatasakok, társított- és buborékfóliák, zsákká hegeszthető PE fóliák … stb.
  • Környezetbarát páramegkötő anyag: bentonit.

Bővebb információ weboldalunkon! Kattintson!