fbpx

Folyamatos a termelés a Universal Robotsnál

Írta: Csomor Zsolt - 2020 június 02.

A jelenlegi veszélyhelyzet idején a legfontosabb prioritás mindenki biztonsága és az üzleti folytonosság biztosítása. A Universal Robots (UR) teljes erőbedobással működik annak érdekében, hogy támogassa ügyfeleit és partnereit üzleti tevékenységeik ellátásában a helyi korlátozások figyelembevétele mellett.

Az Universal Robots (UR) számos proaktív lépést tett annak érdekében, hogy ellátási lánca megállás nélkül működhessen, a termelése ne álljon meg, valamint a vállalati és külsős munkatársainak segítséget nyújthasson a kihívásokkal teli üzleti világban.

Az odense-i (Dánia) termelési kapacitás megóvása érdekében minden olyan UR alkalmazott, aki nem játszik kritikus szerepet a termelésben és logisztikában, otthonról dolgozik. Minden otthonról dolgozó UR munkatárs modern kommunikációs eszközzel rendelkezik, amelyekkel folytathatja a munkavégzést és a támogatást a szükséges szakértelemmel és segítséggel. A személyes találkozók átmeneti szüneteltetésével ugyan, de a UR szívesen segít különböző projektek előre mozdításában bárhol a világon, a jelenlegi körülmények ellenére is. A Universal Robots gyakran felveszi a kapcsolatot a szállítókkal, hogy megbizonyosodjon, mindent megtesznek a vállalat folyamatos működésének biztosítása érdekében.

További óvintézkedésként a UR igyekszik nagyobb mennyiségű készletet szállítani – mind végtermékeket, mind pedig szolgáltatási alkatrészeket – a kulcsfontosságú régiókba, hogy enyhítsék a lehetséges légiszállítás nehézségeit.