fbpx

A gyorsaság számít

Írta: Szerkesztőség - 2020 augusztus 25.

Egyértelmű, hogy a gazdasági körülmények megváltoztak. A XXI. században azok a cégek maradnak életképesek, akik a leginkább alkalmazkodnak a körülményekhez, és azt a lehető leggyorsabban teszik, tehát már

Nem a nagyhal eszi meg a kishalat, hanem a gyors a lassút!”

– a  Strapa-Pack Kft-hisz ebben a filozófiában, így a VAN-PACK raktérburkolati üzletágában is törekszik a professzionális és gyors kiszolgálásra.

 

Bővülő eszközpark

Azért, hogy a fentiek maximálisan teljesüljenek bővítettük eszközparkunkat az ESKO Kronsberg C maró gépével, mellyel percek alatt tudunk méretpontos burkolati elemeket gyártani a hazai forgalomban lévő márkák haszongépjármű típusaihoz.

 

 

Teljes raktérburkolás 1 munkanap alatt!

Az előzetesen legyártott burkolati elemek, legyen szó padlóburkolatról, vagy oldalfal burkolatról, tökéletesen illeszkedek, így 6-8 óra alatt beszerelhetőek a haszongépjárműbe, ezzel biztosítva a raktérnek teljes védelmet.

A burkolatokat kombinálni tudjuk rakományrögzítő megoldásokkal is, mely tovább növeli az autó épségének megóvását, hiszen a megfelelően rögzített rakomány csak kirívó esetben (pl. baleset) tud kárt tenni az autóba.

 

 

Saját fejlesztésünk!

Teljesen követi a kerékjárati ív vonalát, a megerősített polipropilén alapanyagnak köszönhetően kellő védelmet nyújt, és lényegesen kisebb helyet vesz el a két kerék közötti részből, mint a korábban alkalmazott dobozos megoldás, a rögzítés pedig minden eddiginél könnyebb és gyorsabb!

 

 

Az üvegszálas elemek felhasználása tovább rövidíti a beépítési időt. A munkákat legtöbbször telephelyünkön is meg lehet várni. Nem kell napokra nélkülözni a haszongépjárműveket, hiszen ezek termelőeszközök a vállalkozásban, így a kiesésük csökkentik a bevételeket.

Hisszük, hogy a gyorsaságunkkal – mely nem megy a minőség rovására – hozzá tudunk járulni ügyfeleink sikeréhez, hiszen óvjuk értékeiket és minimalizáljuk az időkiesést.