fbpx

Élen a SAP vállalatirányítási rendszerek kialakításában

Írta: Csomor Zsolt - 2020 augusztus 28.

Az IDC MarketScape független technológiai elemző vállalat az ügyfelek véleménye alapján vizsgálta, miként támogatják a tanácsadó cégek a társaságok hatékonyságát növelő SAP alkalmazását, amely világszerte több mint 350 ezer ügyfélnek teszi lehetővé az eredményesebb működést.

 

 

Az infokommunikációs technológiákat (ICT) nyújtó szervezetek minősítését végző IDC MarketScape közzétette legfrissebb riportját. Az elemzés több szempont szerint vizsgálja azokat a tanácsadó cégeket, amelyek képesek összetett szolgáltatásokat biztosítani az SAP integrált vállalatirányítási rendszereinek bevezetéséhez. A vállalat az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segíti a cégeket, hogy jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül.

Magyarországon több hazai felsőoktatási intézményben működik ilyen technológián alapuló informatikai rendszer az intézményirányítási, a gazdálkodási, a kontrolling és a HR folyamatok egységesített kezelésére. Az EY az elmúlt években számos nagyvállalat számára nyújtott támogatást az alkalmazások előkészítésében, bevezetésében és frissítésében, olvasható a Noguchi Porter Novelli Magyarország közleményében.

Az IDC aktuális jelentése  15 globális SAP rendszer-integrátor tevékenységét tanulmányozta. Eszerint az EY szolgáltatásai közül a megbízók leginkább a tanácsadók felkészültségét, a funkciókkal kapcsolatos gyakorlati iránymutatásokat, illetve az alkalmazások bevezetéshez kötődő támogatást értékelik.

 

Kép forrása: Adsotech