fbpx

Rangos díj a DAF kiemelkedő tervezéséért és innovációjáért

Írta: Csomor Zsolt - 2020 szeptember 23.

A DAF CF és XF típusok választéka elnyerte a rangos nemzetközi Good Design Díjat a kiemelkedő tervezésért és innovációért. A megmérettetésre az idei évben rekordszámú, 835 pályázat érkezett.

 

Kifinomult és minőségi kivitel

Az évente kiosztásra kerülő Good Design az egyik legrégebbi és legtekintélyesebb nemzetközi formatervezési és innovációs díj, amelynek története 1958-ig nyúlik vissza. A jelenlegi generációs LF, CF és XF tehergépkocsik bevezetése óta a DAF világszerte díjakat nyert, többek között olyan címeket, mint az év nemzetközi tehergépkocsija, az év flotta-tehergépkocsija, az év zöld tehergépkocsija és az év építőipari tehergépkocsija.

A DAF CF és XF tehergépjárművei új etalont teremtenek stílus, funkciók, biztonság, fenntarthatóság és teljesítmény terén. A jármű kialakítása az áramvonalas forma és az egyedi jellemzők, valamint az erőátviteli rendszer finomításainak intelligens kombinációját nyújtja, amely környezetvédelmi szempontból kedvezőbb tulajdonságú járművet eredményez – dicsérte a vállalatot a zsűri.

A személyautószerű belső tér hozzájárul a tehergépkocsi kifinomultságához és minőségi kiviteléhez. Átgondolt, ergonomikus elrendezés, testre szabási lehetőségek, strapabíró anyagok alkalmazása és kiváló NVH-tulajdonságok jellemzik ezeket a tehergépjárműveket.

 

Kemény munka és elhivatottság

A Good Design Díj több mint a tervezési kiválóság szimbóluma: a DAF Trucks kemény munkáját és azon elkötelezettségét képviseli, hogy egyrészt növelje az ügyfelek üzleti tevékenységének nyereségességét, másrészt kényelmessé tegye a DAF tehergépkocsivezetők napi munkáját – mondta Richard Zink, a DAF Trucks marketing- és értékesítési igazgatója, aki egyben az igazgatótanács tagja is. A 2020-as Good Design-díjra rekordszámú, 835 pályázat érkezett.

Kép forrása: DAF Trucks