fbpx

A FedEx az idei évben is elnyerte a rangos elismerést

Írta: Csomor Zsolt - 2020 október 02.

A FedEx Logistics, a FedEx Corp. leányvállalata 10 év alatt negyedszer kapta meg a Business Superbrands Díjat Magyarországon. A díj nagy elismerés azon márkáknak, melyek a gazdaság meghatározó szereplői, és kiváló hírnevükkel magas ügyfél-elégedettséget, minőséget képviselnek.

 

 

A 2020-as Business Superbrands Díj elnyerése igazi megtiszteltetés a vállalat számára – mondta Szántó Szabolcs, a FedEx Logistics kelet-európai regionális vezetője. Az elismerés hűen tükrözi a kollégák napi elkötelezettségét az egész világon, akik arra törekszenek, hogy az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatások során a lehető legjobb élményt nyújtsák. Ez a díj kihangsúlyozza a FedEx Logistics megbízható iparági vezetői szerepét, mint egyedi logisztikai megoldások szállítója.

Független szakemberekből álló zsűri választja ki, hogy mely márkák kapják meg a Business Superbrands kizárólagos védjegyét. A kiválasztás szakmai kamarák és szövetségek hozzájárulásával együtt történik, amelyek 90 ország azonos szabályozása szerint kvalifikálják a jelölteket.

 

Kép forrása: Transport and Logistics