fbpx

Lélek és logisztika: jött a járvány, igen – de mi lesz eztán?

Írta: Kohout Zoltán - 2020 október 13.

Hogyan hat az értékláncra a még mindig terjedőben lévő világjárvány? Mik a globális trendek, kockázatok és segítő ötletek, megoldások?

Ezekre a kérdésekre ígér választ a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek XIV. (online) Konferenciája október utolsó napjaiban, izgalmas meghívottakkal és témaválasztásokkal. A rendezvény egyik előadója, Király István, a Vodafone Magyarország Vállalati szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese körüljárja az elmúlt időszakban tapasztalt iparági változásokat, és betekintést ad a már elérhető 5G és Narrowband-IoT technológiák alkalmazási lehetőségeibe.

 

 

Szó lesz arról, hogy a globális kihívásokra milyen helyi reakciók, fejlesztési törekvések lehetnek jó válaszok, és milyen kilátásai vannak a hazai (intra)logisztikai iparnak. Mindebből fakadóan természetesen szakemberek elemzik majd mind a mesterséges intelligencia, a felértékelődő digitalizáció helyzetét és kihívásait akár a készlettervezés, akár az ügyfélkapcsolatok, akár a vállalati alkalmazkodóképesség terén. Lesz szó a környezetvédelemről – közelebbről az állatvédelemről és a fenntartható csomagolásokról – is, továbbá az e-autózás jövőjéről.

 

 

A rendezvény ugyanakkor nemcsak a kognitív dimenzióinknak, hanem a lélektani és spirituális énünknek is tartogat majd táplálékot: az online konferencián előadást tart Pál Ferenc, aki katolikus papként és mentálhigiénés szakemberként is ismert, illetve bemutatja könyvét Részabó Irén klinikai szakpszichológus.

Felvételeink illusztrációk még az offline korszakból; Transpack/archív