fbpx

Think Tomorrow a logisztikában

Írta: Transpack-2020/V. lapszám cikke - 2020 október 16.

Az SSI SCHÄFER csatlakozik az 50 Sustainability & Climate Leaders kezdeményezéshez

Az SSI SCHÄFER csatlakozik az Fenntarthatóság és Klímaszabályozási kezdeményezéshez, hogy hangot adjon a fenntartható, gazdaságos és jövőbiztos intralogisztikának.

Egy verseny, amelyet megnyerhetünk – ez az éghajlat-tudatos vállalatok alapelve, ha részt veszünk az 50 Fenntarthatósági és Klímaszabályozási Vezetői kezdeményezésben. Az innovációk és a fenntartható üzleti modellek népszerűsítését célzó kezdeményezés platformot kínál arra, hogy az Egyesült Nemzetek Szervezetének 17 fenntartható éghajlati céljának (ENSZ fenntartható fejlődési célok, UNSDG) megvalósításához való hozzájárulás világszerte láthatóvá váljon.

 

50 üzleti képviselő együttműködése

Különböző iparágakból, összesen 50, világszerte vezető vállalat találkozik, hogy megmutassák, hogyan igazítják tevékenységeiket és üzleti modelljeiket a fenntarthatóbb jövőhöz. A neves résztvevők közül az SSI SCHÄFER az intralogisztikai iparág egyetlen képviselője, és partnerként ajánlja magát a „Think Tomorrow” vállalati mottójához híven, a fenntartható megoldások és kezdeményezések portfóliójával.

 

Lehetséges a gazdasági és éghajlati célok együttes elérése

A fenntarthatóság egyre fontosabb építőköve a jövőbiztos, rugalmas vállalatoknak. A világ egyik vezető intralogisztikai megoldások szolgáltatójaként ideális partner azoknak a vállalatoknak, amelyek gazdaságilag életképes és jövőorientált, fenntartható célokat követnek” – mondja Steffen Bersch, az SSI SCHÄFER Group vezérigazgatója. „Feladatunk, hogy mind a nagy, mind a közepes méretű vállalatokat innovációkkal és a hatékonyság növelésével támogassuk logisztikai folyamataikban és ellátási láncaikban annak érdekében, hogy hosszú távon sikeresek és fenntarthatóak legyünk” – folytatja Steffen Bersch.

 

 

Partner a fenntartható intralogisztikában

A gazdaságilag hatékony és fenntartható logisztikai szervezet elengedhetetlen az energiafogyasztás, a CO2-kibocsátás és a költségek csökkentése érdekében, ezzel egyidejűleg a rövid ellátási láncok és az egészséges munkakörülmények megteremtéséhez. Az SSI SCHÄFER megérti ügyfelei egyedi igényeit, és többek között ötvözi az energia-visszanyeréshez szükséges hardvert, az energiahatékonyságot szolgáló szoftvereket, a prediktív karbantartást, az újrahasznosított és újra felhasználható anyagokat, a fenntartható építési technológiát és az infrastruktúrát, valamint az ergonómiai megoldásokat a vonatkozó teljesítménykövetelmények, valamint a rugalmasság és a hosszú élettartam összeegyeztetése érdekében.

 

Kölcsönösség a fenntartható partnerségekről és projektekről

Ez csak a kezdete ennek az útnak. A következő hetekben és hónapokban az SSI SCHÄFER tájékoztatást nyújt a fenntartható partnerségekről és tevékenységekről, és megosztja tapasztalatait a különböző csatornákon. A cél egy aktív kölcsönösség kezdeményezése az ügyfelekkel, a partnerekkel és az érdekelt vállalatokkal annak érdekében, hogy közösen elősegítsék a fenntartható megoldások fejlesztését a logisztikai iparban.

 

Kövesse nyomon a Transpack és az SSI SCHÄFER oldalán az eseményeket:
www.ssi-schaefer.com/hu-hu/vallalat/sustainable-solutions/50-sustainability-and-climate-leaders