fbpx

Már csak egy hét van hátra, és kezdődik a 28. MLBKT Kongresszus!

Írta: Transpack - Hirdetés - 2020 november 03.

Szakmaiság, hitelesség, digitális innováció. Röviden így foglalhatjuk össze azokat az alapelveket, amelyek mentén a 28. MLBKT Kongresszus programját szerkesztettük. A legjobb előadókat hoztuk el Magyarország legjobb logisztikai, supply chain management és beszerzési szakembereinek. Idén rendkívüli körülmények között, különleges online technikával prezentáljuk az év szakmai eseményét!

 

 

Tudásátadás és élmény

Amikor felmerült a gondolat, hogy online tartjuk meg a 28. MLBKT Kongresszust, azonnal tudtuk, hogy többet akarunk egy egyszerű zoomos közvetítésnél. Olyan platformot kerestünk, ahol

  • a résztvevők szabadon választhatnak a csatornák (termek) közül,
  • egy helyen megtalálják a teljes programot és az előadók bemutatását,
  • feltölthetők, megoszthatók dokumentumok,
  • írásban, élőben kérdezhetők az előadók,
  • saját profilt hozhatnak létre,
  • megnézhetik a kiállítók kínálatát.
  • izgalmas, esztétikus környezetben élvezhetik a rendezvényt.

Megtaláltuk, amit kerestünk, november 11-13. között ezen az innovatv platformon találkozunk majd!

 

MLBKT kongresszus

 

Automatizált belső logisztika

Ma nincs olyan belső logisztikával foglalkozó cég, ahol ne lenne téma az automatizáció. A feladat megkerülhetetlen, a kérdés csak az, mikor és hogyan kerül rá sor. Kongresszusunkon kiemelt szekciót kapott ez a téma, melynek különböző aspektusait járják körül előadóink:

  • Nagy termék komplexitású gyártás támogatása kis logisztikai robotokkal az Emersonnál – Kerékjártó István (Emerson Automation FCP Kft.) elmondja nekünk, hol és miben tud ehhez segítséget adni egy pici Bosch Rexroth logisztikai AGV robot?
  • Néz a gép – de lát is? Mesterséges intelligencia alapú gépi látás – intralogisztikai alkalmazások – Salló György (Qamcom Research & Technology Central Europe) előadásából kiderül, vajon szükség van-e minden áron a drága szenzorokra, kamerarendszerekre, vagy ugyanazokat a feladatokat már meg lehet oldani intelligens algoritmusok segítségével akár egy okostelefonnal
  • Pnautomatizált alapanyagkonszolidálás – robotizálás intralogisztikai környezetben – Mészáros Gergely (Robert Bosch Elektronika Kft.) és Kékesi Péter (Robert Bosch Elektronika Kft.) arról tartanak előadást, hogyan adaptálható egy meglévő technikai megoldás újításként a logisztikában egy ipar 4.0 folyamatban.

 

2020. november 11-13., 28. MLBKT Kongresszus! (0. nap: ELA Awards közvetítés: november 10.)

Biztosítsa helyét már most! Mert nekünk számít, hogy idén is találkozhasson a szakma!

 

REGISZTRÁLOK