fbpx

Figyelem, program változás a Hungexpo területén!

Írta: Szerkesztőség - 2020 november 16.

Három nagy rendezvénynek is módosul az időpontja 2021 első felében. Továbbra is befolyásolja a kiállítói aktivitást, az érdeklődők bátorságát a jelenlegi járványügyi helyzet, illetve a felelősségteljes rendezői magatartás miatt tolódnak a szakkiállítások, vagy költöznek az online térbe.

 

 

A Hungexpo Zrt. tájékoztatta szerkesztőségünket az új időpontjáról:

  • az AGROmashEXPO (Magyarország legnagyobb agrárgépipari szakmai rendezvénye) – március 3-6. között;
  • a FeHoVa (a Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek legnagyobb találkozója), és a vele egy időben tartott Budapest Boat Show – 2021. március 18-21. között;
  • az Utazás kiállítás (az ország legjelentősebb turisztikai seregszemléje) – május 6-9. között kerül megrendezésre.

 

Változatlan:

  • a CONSTRUMA/OTTHONDesign (az építési és otthonteremtési kiállítás) – 2021. április 14-18.;
  • a MACH TECH és az Ipar Napjai szakkiállítás – 2021. május 10-13.

 

 

A Hungexpo Zrt.

Magyarország és a régió vezető kiállítás- és konferenciaszervező cége, amelynek rendezvényei évtizedek óta a magyar gazdaság helyzetének értékmérői. A cég hisz abban, hogy a járvány lecsengésével, az eddig megszokott, szükséges biztonsági intézkedések betartásával a kiállítások nemcsak újra indulnak, hanem továbbra is a magyar gazdaság fellendülésének motorjai lesznek.

A szervezők nem igazán akarnak lemondani a programokról, így hivatalos bemutatók, kiállítások, konferenciák, tájékoztatók jellemzően csúsznak, ez mellett a magánrendezvények, esküvők (lakodalmak) is áldozatul esnek a járványügyi veszélyhelyzet miatti rendezvénytilalomnak.

Fotó: Barna Ferenc